Artikel top billede

ComOFF: Helt på røven med Segway

Den koster over 50.000 kroner og kan give dig en alvorlig røvtur. Se de vildeste crash med Segway her.

Segway mangler endnu det store, folkelige gennembrud, selv om det specielle transportmiddel optræder stadig oftere i gadebilledet. 

Politiet på Vestegnen kører Segway
, turister i København kan leje dem, og i Århus findes der endda en indendørs Segway-park.

Køretøjet består af to hjul og aflang styrepind, og det kræver, at man står oprejst for at betjene maskinen. Det lyder måske lidt nemmere, end det i virkeligheden er.

På nettet flyder det nemlig med klip, hvor folk på Segway-maskiner kommer galt af sted. Og det er ikke helt fjollet, at Trafikstyrelsen herhjemme kræver, at man bærer cykelhjelm, når det specielle transportmiddel betjenes.

De værste røvture med Segway er samlet i denne video og understreger, at ikke al ny teknik er helt ufarlig:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere