Artikel top billede

Pirater køber mere musik end andre

Pirater bidrager også til underholdningsbranchen.

Er pirateri godt eller skidt for underholdningsbranchen?

Godt, konkluderer amerikanske forskere fra Columbia University i rapporten "Copy Culture in the US and Germany".

Her kan man læse, at folk der henter gratis musik på nettet ikke kan kategoriseres som nærige.

Helt konkret viser tallene i undersøgelsen, at hyppige forbrugere af p2p-netværk faktisk bruger op til 30 procent mere musik end lovlydige borgere. 

Allerede i 2005 var der tegn på, at pirater og andre, som ulovligt finder indhold på nettet, også var flinke til at finde pengepungen frem.

I 2009 blev budskabet gentaget. Denne gang med fokus på sammenhængen mellem pirateri og filmbranchen. Dengang viste tal også, at filmpirater ofte også er dem, der bruger penge på film og biografbilletter.

Der er mere om rapporten hos Columbia University.

LÆS OGSÅ:

Producent: Softwarepirater er jo bare kunder der er forsømt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere