Artikel top billede

Dansk Linksys-chef: Belkin-opkøb gør os store - også i Danmark

Opkøbet er et vigtigt skridt, skriver Cisco til sine danske Linksys-partnere.

I en direkte mail skriver den danske chef for Linksys-forretningen i Nordeuropa, Jesper Dauw, til forhandlerne, at Belkins køb af Ciscos hjemmenetværksforretning er et godt tiltag. Det er en mail, som er blevet fulgt op med telefonsamtaler med mange af partnerne

"Der opstår nogle stærke muligheder," lyder det i mailen. I USA kommer Belkin sammen med Linksys til at sidde på 30 procent af det amerikanske hjemmenetværksmarked.

På det direkte spørgsmål på, hvordan det kommer til at se ud i Danmark siger Jesper Dauw til ChannelWorld.

"Nu har vi ikke nogle tal for Norden, men når jeg ser på de europæiske tal, jeg har adgang til, er det mit bud, at markedssituationen i Danmark meget ligner den i USA. Vi kommer til at blive store," siger Jesper Dauw.

Ifølge de officielle meddelelser, satses der på, at fusionen gennemføres hurtigt og bliver afsluttet allerede i marts.

Ifølge Jesper Dauw skal forhandlerne dog ikke frygte, at Linksys bliver slået sammen med Belkin.

"Det korte af det lange er, at vi er solgt til Belkin. Men de har i meget høj grad tænkt sig at føre Linksys-brandet videre. Jeg var til en videokonference i går, hvor vi blev orienteret. Og jeg er ikke i tvivl om, at de mener det," siger Jesper Dauw.

Han tilføjer, at han tror Belkin og Linksys er et kanonmatch.

"Vi har nogle teknologier, som matcher hinanden utrolig godt. Jeg tror det kan blive rigtig spændende."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”