Artikel top billede

Dansk distributør: Risiko for, at vi mister Linksys

Nichedistributør ser store muligheder i Belkins køb af Linksys og frygter ikke at komme i klemme. Men der er altid en risiko.

Belkins køb af Linksys kommer ikke til at forstyrre nattesøvnen for Bjørn Arildsen, direktør hos nichedistributøren Noblelink, der i mange år har haft netop Linksys som en del af sin produktportefølje.

Ganske vist har Noblelink det problem, at man i dag ikke har Belkin på hylderne, og at man derfor må stole på, at de nye ejere af Linksys vil bevare det eksisterende brand og holde fast i sine nuværende partnere i distributionsleddet.

"Det har stået klart i et stykke tid, at de var på udkig efter en ny ejer. Nu står det klart, at køberen er Belkin. Det, synes jeg, lyder som et meget fornuftigt match," siger Bjørn Arildsen.

"Risikoen for os er selvfølgelig, at Belkin ikke vil fortsætte, men det frygter jeg ikke. Jeg ser det snarere som en mulighed for at få et bredere sortiment," siger han.

Om et par måneder er det nøjagtig ti år siden, at Cisco købte Linksys. Resultatet af den øvelse var, at Noblelink beholdt sin status som distributør af Linksys på det danske marked. Og i dag frygter Bjørn Arildsen ikke, at den nye ejer vil ændre på det og gå alene med eksempelvis Also Actebis, som ler stærk på Linksys til retail-forhandlere.

"Jeg tror, der er plads til os. Vi har aldrig haft problemer med at leve side om side med Also Actebis. Vi er meget forskellige og tilfører forskellige ting til kanalen. Vi er stærke på netudbydere, mens Also Actebis er 100 meter-mestre i retailkanalen," siger Noblelink-direkøtren.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


Fremtidens ERP – træf de rigtige strategiske valg

Automatisering, fuld udnyttelse data og muligheden for at knytte leverandører og kunder endnu tættere til virksomheden, og kravene til et moderne forretnings- eller ERP-system er mange. Vær med når vi sætter fremtiden ERP på dagsordnen og diskuterer nogle af de vigtigste og mest relevante spørgsmål om ERP.

13. oktober 2022 | Læs mere


Dell Technologies Forum

Se hvilke løsninger, der kan give jeres virksomhed de næste banebrydende resultater Mød brancheeksperter, vær med til spændende breakout-sessioner og interaktive oplevelser, og lær mere om løsninger inden for alt fra multicloud-strategi som as-a-Service, AI-baserede beslutningsprocesser i edge-miljøer til moderne og sikker cyber resilience.

25. oktober 2022 | Læs mere


Computerworld
Efter 15 år med iPhone: Her er Computerworlds favorit-modeller - og vores karakter til hver enkelt model
CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital