Artikel top billede

Skørt eller genialt? Taiwanerne laver telefoner til deres telefoner

Behold din store smartphone i lommen - og besvar opkaldet med denne baby-telefon.

Det kunne lyde som en aprilsnar, men HTC mener det sandsynligvis:

Firmaet vil give sine kunder en ekstra baby-telefon med, hvis de køber en stor fuldblods-smartphone.

Den medfølgende baby-telefon er et modsvar til de voksende smartphones, der får større og større skærmstørrelser. Til de mest dagligdags-betonede opgaver og opkald vil man kunne beholde sin smartphone i lommen - og i stedet besvare opkaldet via den simple telefon, der er forbundet via Bluetooth eller NFC, og som ifølge HTC skulle være mere ergonomisk korrekt udformet.

HTC Mini følger i første omgang kun med HTC Butterfly. Det er en fem tommers smartphone til det kinesiske marked.

Forbindelsen via Bluetooth eller NFC betyder, at det ikke kun er opkald, der kan skubbes fra smartphone til baby-telefon. Også sms'er og kalender-påmindelser kan tjekkes fra den lille telefon, skriver The Verge.

Man kunne argumentere for, at producenterne i stedet skulle skrumpe størrelsen på deres smartphones i stedet for at lave en medfølgende telefon.

Men HTC forsøger at give sin lille nye en ekstra eksistensberettigelse ved at gøre det muligt at bruge den som fjernbetjening, hvis moder-telefonen er tilsluttet et fjernsyn.

Baby-telefonen kan også bruges som en ekstra udløser til smartphonens kamera eller til at finde modertelefonen og få den til at bippe, hvis den er faldet om bag sofaen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere