Artikel top billede

Endnu en nordisk landechef forlader Tech Data

Der er gang i chefrokaderne hos Tech Data i Norden.

Tech Data har lige ansat HP's tidligere skandinaviske pc-chef som landechef i Norge. Nu er turen med chefrokader kommet til Sverige.

Den hidtidige landechef i Sverige Mikael Kristiansson forlader Tech Data og fuldender et billede af en total skandinavisk ledelsesmæssig make-over hos den amerikanske distributør.

Det startede sidste år, da Hanne Sjøberg tiltrådte som ny dansk landechef. Omtrent samtidig rykkede den hidtidige nordiske direktør Jonas Elmgren et skridt op i Tech Datas hierarki og blev nordeuropæisk chef.

Det betød, at den norske landechef Öyvind Sether rykkede op og  blev ny nordisk chef. Hans afløser blev Ketil Ødegaard, men han holdt kun kort, og derfor blev den tidligere skandinaviske pc-chef hos HP Arild Westbye indsat som norsk landechef i Tech Data her i januar

HP synes i øvrigt at være det foretrukne rekrutteringssted for Tech Data. Ikke nok med at Arild Westbye kom fra HP, også den nu afgående Tech Data landechef i Sverige Mikael Kristiansson blev i sin tid hentet fra HP.

I Danmark har distributøren netop rekrutteret HPs tidligere kanaldirektør Klaus Gregersen som chef for volumen-forretningen og marketing i Tech Data Danmark.

I Sverige bliver den ny landechef Benjamin Hirschfeld. Han er en veteran hos Tech Data i Sverige, hvor han tidligere en overgang har været midlertidig landechef. Nu bliver han det permanent.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere