Artikel top billede

Kære spejl på væggen der - hvilken kommune er stærkest på Facebook i landet her?

Her er kommunerne med størst succes på Facebook.

Flere små danske kommuner kan bryste sig af at have en god service til sine borgere på Facebook.

Det er især kommuner med lave befolkningstal, der formår at bruge Facebook til borgernes tilfredshed.

Det fremgår af en undersøgelse fra kommunikations-

Danmarksmesteren

I undersøgelsen ender Morsø Kommune i Limfjorden som uofficiel "Danmarksmester" på Facebook.

På Mors bruger borgerne Facebook-siden til at få svar på spørgsmål og finde åbningstider, og siden har ikke udviklet sig, som det kunne frygtes.

"Jeg tænkte 'Åh nej, alt det lort der bliver lagt ind på siden'. Men sådan er det bare ikke. Jeg er blevet meget positivt overrasket over den gode debat og de mange gode spørgsmål, der bliver stillet," fortæller kommunaldirektøren  i Morsø Kommune, Per Flemming Laursen.

Der er mere end 1.400 brugere, der "synes godt om" Morsø Kommune. Det er næsten syv procent af samtlige indbyggere på omkring 22.000 personer. En meget højere andel end større byer som fx Randers og Vejle. Og en bundskraber som København.

I hælene kommer...

De største kommuner på Facebook er Aalborg (over 6.000 personer) og Kolding (5.300 personer).

Ifølge undersøgelsen som Metroxpress.dk omtaler, har 32 ud af 98 kommuner i Danmark oprettet en Facebook-side til ekstern kommunikation.

LÆS OGSÅ:

Kommune dropper hjemmeside og rykker på Facebook




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere






Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.