Artikel top billede

Kære spejl på væggen der - hvilken kommune er stærkest på Facebook i landet her?

Her er kommunerne med størst succes på Facebook.

Flere små danske kommuner kan bryste sig af at have en god service til sine borgere på Facebook.

Det er især kommuner med lave befolkningstal, der formår at bruge Facebook til borgernes tilfredshed.

Det fremgår af en undersøgelse fra kommunikations-

Danmarksmesteren

I undersøgelsen ender Morsø Kommune i Limfjorden som uofficiel "Danmarksmester" på Facebook.

På Mors bruger borgerne Facebook-siden til at få svar på spørgsmål og finde åbningstider, og siden har ikke udviklet sig, som det kunne frygtes.

"Jeg tænkte 'Åh nej, alt det lort der bliver lagt ind på siden'. Men sådan er det bare ikke. Jeg er blevet meget positivt overrasket over den gode debat og de mange gode spørgsmål, der bliver stillet," fortæller kommunaldirektøren  i Morsø Kommune, Per Flemming Laursen.

Der er mere end 1.400 brugere, der "synes godt om" Morsø Kommune. Det er næsten syv procent af samtlige indbyggere på omkring 22.000 personer. En meget højere andel end større byer som fx Randers og Vejle. Og en bundskraber som København.

I hælene kommer...

De største kommuner på Facebook er Aalborg (over 6.000 personer) og Kolding (5.300 personer).

Ifølge undersøgelsen som Metroxpress.dk omtaler, har 32 ud af 98 kommuner i Danmark oprettet en Facebook-side til ekstern kommunikation.

LÆS OGSÅ:

Kommune dropper hjemmeside og rykker på Facebook
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere