Artikel top billede

Skuffelse: CBC blev siet fra i Surface-lancering

Forhandlerkæden ville gerne have været med til at sælge Microsofts nye tablet-computer fra dag ét.

Når Microsoft om to uger har dansk premiere på sin nye tablet-computer Surface Windows RT, må de flere end 60 forhandlere i forhandlersamarbejdet CBC nøjes med at kigge på fra sidelinien.

Microsoft har valgt at lade Surface-lanceringen ske gennem retailkæderne Fona, Expert og Computercity, og det udløser skuffelse hos CBC's direktør Peder Hvejsel. Han forventer dog, at Microsoft på et senere tidspunkt vil åbne for salg af Surface via blandt andet CBC-butikkerne.

"Vi ville gerne have været med i første omgang, men nu må vi så arbejde på at komme med på et senere tidspunkt. Vi er stadig i dialog med Microsoft om at give vores medlemmer mulighed for at sælge Surface," siger Peder Hvejsel.

Han mener, at CBC-forhandlerne i kraft af deres geografiske dækning og deres tidligere præstationer burde være en interessant salgskanal for Surface-tabletten.

"Surface er jo konkurrent til blandt andet iPad, som vi har solgt en del af gennem tiden. Så vi synes jo nok, at vi har kvalificeret os til at sælge den type produkter. Især fordi vi ligesom Expert og Fona repræsenterer et landsdækkende forhandler-net," lyder det fra CBC-direktøren.

Læs mere:
IT-JOB

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

BIM/GIS Data Engineer

Configit A/S

Software Consultant
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.