Artikel top billede

Skuffelse: CBC blev siet fra i Surface-lancering

Forhandlerkæden ville gerne have været med til at sælge Microsofts nye tablet-computer fra dag ét.

Når Microsoft om to uger har dansk premiere på sin nye tablet-computer Surface Windows RT, må de flere end 60 forhandlere i forhandlersamarbejdet CBC nøjes med at kigge på fra sidelinien.

Microsoft har valgt at lade Surface-lanceringen ske gennem retailkæderne Fona, Expert og Computercity, og det udløser skuffelse hos CBC's direktør Peder Hvejsel. Han forventer dog, at Microsoft på et senere tidspunkt vil åbne for salg af Surface via blandt andet CBC-butikkerne.

"Vi ville gerne have været med i første omgang, men nu må vi så arbejde på at komme med på et senere tidspunkt. Vi er stadig i dialog med Microsoft om at give vores medlemmer mulighed for at sælge Surface," siger Peder Hvejsel.

Han mener, at CBC-forhandlerne i kraft af deres geografiske dækning og deres tidligere præstationer burde være en interessant salgskanal for Surface-tabletten.

"Surface er jo konkurrent til blandt andet iPad, som vi har solgt en del af gennem tiden. Så vi synes jo nok, at vi har kvalificeret os til at sælge den type produkter. Især fordi vi ligesom Expert og Fona repræsenterer et landsdækkende forhandler-net," lyder det fra CBC-direktøren.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere