Artikel top billede

Utilfredse kunder: 3 har længe ignoreret problem med tabte sms-beskeder

Vrede 3-kunder hævder, at teleselskabet har kendt til et problem med tabte sms-beskeder gennem flere måneder.

Teleselskabet 3 har længe kendt til det problem med selskabets 4G-net, der gennem den seneste tid har sendt mange kunders sms-beskeder ud i intetheden. 

Det hævder 3-kunden David Friderichsen. Han er en af flere 3-kunder, der oplyser til ComON, at de allerede gjorde 3 opmærksom på problemet sidste år.

David Friderichsen har både oplevet problemet med sin arbejstelefon, en Nokia Lumia 920, og med den iPhone 5, som han bruger privat. 

3 til kunde: Det er Nokias problem
Han kontaktede 3 første gang i december, da han oplevede, at der var sms-beskeder, som gik tabt eller først ankom med flere dages forsinkelser, når han brugte sin Nokia Lumia 920.

"Men 3's kundeservice fortæller mig, at problemet ikke ligger hos dem, men at det er en software-fejl på telefonen. Det er på trods af, at problemet ikke opstod på andre netværk, og at en af mine kolleger har oplevet præcis det samme med en Samsung Galaxy," siger David Friderichsen til ComON.

David Friderichsen fortæller desuden, at han og flere andre løbende siden december har påtalt problemstillingen på 3's Facebook-side.  

En anden 3-kunde fortæller samme historie og oplyser følgende i en mail til ComON:

"3's kundeservice har spist os af med, at det var Nokia og Samsungs problem. Og ja, nu er vi snart på tredje måned, hvor vi ikke kan stole på, at de sms-beskeder, der sendes til os, rent faktisk når frem," skriver 3-kunden.

Men hos 3 hævder pressechef Stine Green Paulsen, at selskabet først fik øjnene op for problemet, da ComON og efterfølgende en lang række kunder gjorde dem opmærksom på problemet i sidste uge. 

I første omgang lød selskabets forklaring til ComON, at der sandsynligvis blot var tale om en mindre overbelastning af 4G-nettet.

Men senere måtte 3 erkende, at problemet var mere omfattende end som så.

3: Vi efterprøver altid 
Stine Green Paulsen fortæller, at 3 altid efterprøver det, når kunder kommer med denne type henvendelser.

"Men hvis vores test ikke viser noget, og det kun er en eller to kunder, der oplever det, så antager vi, at det skyldes en fejl med kundens telefon," siger hun. 

Stine Green Paulsen vil dog ikke afvise, at de pågældende kunder rent faktisk har oplevet sms-problemet, lang tid før 3 selv begyndte at tage det alvorligt.

"Men det er svært for mig at sige, hvad der er tilfældet i denne konkrete situation. Det kan jo også være, at der rent faktisk har været et problem med deres telefoner," siger hun.

Tirsdag formiddag oplyste 3, at sms-problemet nu skulle være løst.

Læs også:

Godt nyt til 3-kunder: Sms-koks er endelig blevet rettet

3 bekræfter: Sms-beskeder går tabt med 4G-forbindelse 

Sms-beskeder går tabt: 3 ramt af 4G-koks efter iPhone-opdatering

Mobilselskabet 3: Sådan live-chatter vi med kunderne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Morten Boel Sigurdsson forlader livsværket Omada efter 21 år - nu begynder nyt kapitel: "Det er nærmest berusende spændende"
Interview: Efter 21 år har Morten Boel Sigurdsson endegyldigt forladt Omada, som han selv var med til at stifte i 1999. Teltpælene i det amerikanske er rykket op, og han og familien er tilbage i Danmark. "Der er én årsag til, at jeg stopper nu," fortæller han.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Få en drejebog til at gennemgå og prioritere jeres sikkerhedskontroller – og et overblik over den nye version af CIS-20
Markedet flyder over med sikkerhedsprodukter, og kompleksiteten gør sikkerhedsopgaven uoverskuelig. Få et værktøj, der hjælper jer med at gøre det nødvendige – hverken mere eller mindre. Læs her hvordan, du får prioriteret jeres sikkerhedskontroller.