Artikel top billede

EG tordner af sted - og er sulten på flere opkøb

Dynamics-forhandleren EG har nået sit vækstmål to år før tiden. Det går så stærkt, at vi slet ikke har haft tid til at sætte os nye mål, siger direktør.

I denne uge rundede EG sit opkøb nummer 12 på mindre end tre år. Men ifølge administrerende direktør Leif Vestergaard er Dynamics-forhandleren fortsat på udkig efter nye opkøbsemner, som kan bidrage til fortsat vækst i forretningen.

Sidste år nåede EG en omsætning på 1,3 milliarder kroner, og i det kommende 2012-regnskab forventer Leif Vestergaard at runde 1,5 milliarder kroner i omsætning. Dermed har EG nået sit vækstmål tre år før beregnet.

"Vi er kommet i mål noget hurtigere end beregnet, så vi er faktisk bagud med at sætte os et nyt mål," siger Leif Vestergaard.

Tidligere i denne uge annoncerede EG opkøbet af den svenske forhandler Unitail, som altså var det 12. opkøb på mindre end tre år.

Blandt de tidligere opkøb finder man blandt andet markante lunser som Thy Data, Neoprocess, DAAB og Bygtech. Men EG har også oprustet i både Norge og Sverige, hvor man tidligere har overtaget firmaer som blandt andet Navicom, Computerservices og ADB Team.

EG's opkøb har koncentreret sig om forhandlere, som var specialiseret i Dynamics-løsninger inden for logistik, produktion, retail, bygge og anlæg, public og utility-løsninger, hvor EG i forvejen har været etableret i markedet.

"Vi skal fortsætte med at vokse både via opkøb og organisk vækst. Men alle de opkøb, vi har lavet, er sket inden for brancher, hvor vi var i forvejen, og det bliver ikke sidste gang, vi har købt op. Det vigtigste er ikke, hvor store vore opkøb er, men at de er branchefokuserede," siger Leif Vestergaard.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.