Artikel top billede

Tre grunde til at du skal deltage (gratis) på Channelworld Expo

14. marts er der Channelworld Konference og Expo i Odense. Det er her, du kan møde topdirektører fra Microsoft, HP og Lenovo. Og her du møder 350 kollegaer fra it-kanalen. Se alle grundende til, at du skal deltage her.

#1 Det er her kanalen mødes


Sidste år deltog over 350 kanalfolk på Channelworld Konference og Expo i Odense.

Der er ingen andre kanalarrangementer der rammer så bredt både geografisk og branchemæssigt.

Du møder dem, som du handler med til dagligt og får ny inspiration, ganske som direktør Brian Larsen fra Data-Larsen fik på Channelworld Expo i 2012.

#2 Indholdet er i top


Kanalen står over for kæmpestore udfordringer i disse år - ikke mindst på grund af udbredelsen af cloud computing.

På Channelworld Expo d. 14. marts 2013 fortæller cloud-eksperten Anders Trolle-Schultz, hvordan skyen giver dig stærkere kort på hånden, når du skal sælge it-løsninger.

Og gå ikke glip af paneldebatten hvor tre administrende direktører tørner sammen over emnet "Sådan skal den danske kanalmodel plejes": Niels Soelberg fra Microsoft, Jakob Schou Meding fra HP og Peter Juul Jørgensen fra Lenovo.

Se hele Channelworld Expo programmet her.

#3 Det er for alle


Channelworld 2013 afholdes i Odense Kongrescenter.

Det betyder, at uanset om du kommer fra Jylland, Fyn eller Sjælland er rejsetiden overkommelig.

For dig betyder det også, at du kan møde folk fra hele it-kanalen, uanset hvor de til dagligt arbejder. Det kunne vi se allerede da vi holdt Channelworld i 2012 og fik tilmeldinger fra kanalfolk i hele Danmark.

Samtidig har vi sørget for rigeligt parkeringspladser til dig som kommer i bil - og kommer du med tog er kongrescenteret blot 15 minutter fra Odense Banegård i taxa. Du kan finde en nem rutevejledning her.

Klik her for at tilmelde dig gratis
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Den danske it-komet Dixa får hidtil største kapitalindsprøjtning på 660 millioner: "Det er en stor investering, men det er der også en god grund til"
Det unge it-selskab Dixa har hentet over en halv milliard kroner i finansiering. Pengene skal nu bruges på ekspansion i USA og Europa og på endnu flere ingeniører. Derudover er kanonen ladt, hvis der skulle komme opkøb i sigte. Se direktørens plan for selskabet her.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Det bedste fra to verdener: Sådan går du i Azure med VMware
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.