Artikel top billede

Silkeborg-butik bider i græsset - åbner igen om få dage

Expert-kæden må træde til og overtage butik, efter at ejer vælger at lukke.

I sidste uge blev Silkeborg-borgere mødt af et lukket-skilt i vinduet hos Expert i Silkeborg. Ejeren af den lokale butik, som kørte som en franchise under Expert-navnet, valgte nemlig at dreje nøglen om.

Expert-kæden har hurtigt været ude og fortælle i Silkeborg, at butikken kommer til at åbne igen.

"Vi har været inde i en dialog om at overtage butikken. Vi havde håbet på at overtage forretningen, uden at butikken skulle lukke, men ejeren valgte at lukke ned, indtil vi kan overtage," fortæller John Birkmose Andersen, der er kæde-direktør for Expert.

Ifølge John Birkmose Andersen er Expert-kæden gået ind og har tilbudt overtagelse af butikken på givne vilkår.

"Det er ikke kun ejeren, men også banken og nu også kurator, der skal være enig, hvis vi skal lave en virksomhedsoverdragelse. Derfor ender det med, at butikken er lukket i et par dage, men vi skulle gerne kunne åbne den igen i denne uge," siger John Birkmose Andersen.

I første omgang bliver Expert i Silkeborg derefter drevet videre som en kæde-drevet Expert, men John Birkmose Andersen fortæller, at han håber, at den snart kan overdrages til franchise igen.

"Vi tror på, at lokalt kendskab og engagement vil være godt, når man driver forretningen i Silkeborg," konstaterer han.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.