Artikel top billede

Vi har Microsoft Surface - hvad vil du vide?

Vi har fået fingre i Surface RT, som er Microsofts direkte konkurrent til iPad. Hvad vil du gerne vide om softwaregigantens nye tablet? Kom med dine bedste spørgsmål, og vi svarer.

Da Windows 8 blev lanceret i oktober 2012, fik blandt andre amerikanerne mulighed for at købe den nye Microsoft Surface RT.

Så heldige var vi ikke.

Herhjemme havde softwaregigantens pr-disciple fået munden lukket med gaffertape, og det var umuligt at få svar på, om tablet-pc'en også ville lande i de danske butikker.

Men nu er den her endelig, og vi har fået fingre i et dansk test-eksemplar.

Faktisk har vi været så nysgerrige på det nye produkt, at vi allerede har prøvet den amerikanske version, som du kan læse mere om i denne test.

Surface RT er særlig interessant, fordi det er Microsofts eget hardwareprodukt, som går direkte efter struben på iPad.

Et af tablet-pc'ens skarpeste våben er integrationen af Office-pakken med klassikere som Word, Excel og Powerpoint.

Men hvad vil du gerne vide om Microsoft Surface RT? Hvordan er byggekvaliteten? Er skærmen god nok, og er det medfølgende tastatur til at holde ud at skrive på?

Kom med dine bedste spørgsmål, og vi forsøger at svare. Du kan stille spørgsmål i debatten herunder, og du kan også vælge at sende en mail med spørgsmål til m.nielsen@idg.dk.

De bedste spørgsmål og svar bliver samlet i en ny artikel, som vi har klar en af de nærmeste dage.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
83.439 udviklere har talt: Her er de mest populære programmerings-sprog lige nu - og de mest hadede
Se listen over de mest populære programmerings-sprog lige nu. Og hvilke programmerings-sprog, som ikke ret mange udviklere kan lide.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Kom på flere e-handelsplatforme uden besvær – og sæt fart i dit salg!
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.