Artikel top billede

Also Actebis går med opkøb ind i digital distribution

Har købt hollandsk firma, der har udviklet digital distributionskanal til forhandlere.

I december slog Also Actebis til og købte aktiemajoriteten i det hollandske firma Atomblock. Selskabet har udviklet et elektronisk software distributionssystem (EDS), som er koblet op med et aktiveringssystem, der gør det nemt for forhandlere at sælge softwaren online.

Nu har de hollandske konkurrencemyndigheder givet opkøbet det blå stempel. Samtidig skifter Atomblock navn til Also Digital, og det betyder, at Also Actebis ekspanderer sin forretning inden for digital distribution af software.

Also Actebis' koncernchef, Gustavo Müller-Hergt, lægger vægt på, at distributøren nu har fået fingre i en en gennemprøvet og etableret softwaredistributionsplatform, som kører aktivt i Benelux-landene allerede i dag. Han ser store muligheder for at brede platformen ud i de lande, hvor Also Actebis i dag har selskaber.

"Dermed kan vi aktivt forme markedet fra begyndelsen og på et europæisk plan. Platformen giver forhandlere og producenter attraktive forretningsmuligheder. Det er meningen, at løsningen skal bredes til alle vores selskaber i Also Actebis-koncernen i løbet af det næste år," udtaler Gutavo Müller-Hergt.

Atomblock er blandt andet af Microsoft blevet hyldet som et innovativt distributionssystem, der gør det nemt for forhandlere at sælge software online. Systemet har siden 2010 været i drift blandt forhandlere i Benelux-landene.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Windows 11 lækket: Her er Microsofts kommende styresystem - se det her
Microsoft kommende styresystem tager form. En lækket version viser allerede nu store dele af, hvordan Windows 11 er i brug.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.