Artikel top billede

Also Actebis går med opkøb ind i digital distribution

Har købt hollandsk firma, der har udviklet digital distributionskanal til forhandlere.

I december slog Also Actebis til og købte aktiemajoriteten i det hollandske firma Atomblock. Selskabet har udviklet et elektronisk software distributionssystem (EDS), som er koblet op med et aktiveringssystem, der gør det nemt for forhandlere at sælge softwaren online.

Nu har de hollandske konkurrencemyndigheder givet opkøbet det blå stempel. Samtidig skifter Atomblock navn til Also Digital, og det betyder, at Also Actebis ekspanderer sin forretning inden for digital distribution af software.

Also Actebis' koncernchef, Gustavo Müller-Hergt, lægger vægt på, at distributøren nu har fået fingre i en en gennemprøvet og etableret softwaredistributionsplatform, som kører aktivt i Benelux-landene allerede i dag. Han ser store muligheder for at brede platformen ud i de lande, hvor Also Actebis i dag har selskaber.

"Dermed kan vi aktivt forme markedet fra begyndelsen og på et europæisk plan. Platformen giver forhandlere og producenter attraktive forretningsmuligheder. Det er meningen, at løsningen skal bredes til alle vores selskaber i Also Actebis-koncernen i løbet af det næste år," udtaler Gutavo Müller-Hergt.

Atomblock er blandt andet af Microsoft blevet hyldet som et innovativt distributionssystem, der gør det nemt for forhandlere at sælge software online. Systemet har siden 2010 været i drift blandt forhandlere i Benelux-landene.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere