Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Se Googles mystiske computer-briller i aktion her

Der er formentlig omkring et år til, at Google Glass ender i butikkerne. Men søgegiganten viser med en ny video, hvad vi kan forvente os af de futuristiske computer-briller.

Det er ikke længere ren science fiction med Google Glass, som er søgegigantens futuristiske computer-briller.

For de ser nu til at nærme sig et færdigt produkt og ende ude i butikkerne.

Ifølge TheVerge.com forventes det, at første udgave af Google Glass er klar om cirka et år.

Hidtil har udviklere for 1.500 dollar, cirka 8.400 kroner, kunnet bestille en såkaldt Explorer edition af Googles computerbriller, og i øjeblikket søger Google på sin webside efter kreative personer over 18 år, som har mod på at prøve brillerne og komme med feedback.

Det er dog kun for personer med bopæl i USA.

Ny video af Google Glass

Tidligere har Google offentliggjort en video, der viser, hvordan Google Glass kunne blive en del af vores digitale hverdag.

Videoen var dog mest af alt en lidt luftig vision om fremtiden, som vi har også set Microsoft præsentere for nogle af sine produkter.

Men nu er Google klar med en ny video, der angiveligt er optaget udelukkende med Google Glass. Her bruges brillerne til alt fra faldskærmsudspring til bordtennis og leg med ungerne i haven.

Undervejs tages der billeder, video og holdes hangouts, der er Googles form for videochat.

Google Glass betjenes med hjælp af talegenkendelse på engelsk, og brillerne er i stand til at vise information på skærmen, der placeret foran ejermandens højre øje.

Her følger den nye video af Google Glass - er det noget, som du vil overveje at investere i?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.