Artikel top billede

It-giganter i kamp: Hvem har det flotteste hovedkvarter?

Nu er det Nvidia, der bygger et nyt hovedsæde med et meget markant udseende.

Google er kendt for sit Googleplex i Silicon Valley. Apple bygger lige nu et nyt gigantisk hovedkvarter, der bliver sammenlignet med et rumskib. Adobe har åbnet et stort kontor med basketball-bane og spilrum i Salt Lake City. Det handler ikke kun om at skaffe tag over hovedet for sine medarbejdere. Bygningen sender også et signal om selskabets storhed - ligesom faraoernes pyramider. Samtidig er der ofte en direkte forbindelse mellem bygningens arkitektur og selskabets produkter.

Det ses med stor tydelighed i planerne for Nvidias nye hovedkvarter. Nvidia fylder 20 år i denne måned, og selskabet er vokset fra de første tre medarbejdere til flere end 8.000 ansatte, der er fordelt over mange lande. Det eksisterende hovedkvarter i Santa Clara er for lille, og nu er det tid til at bygge et nyt domicil på den anden side af gaden.

Firmachef Jen Hsun-Huang fortæller om bygningen og viser de første billeder i denne blog. Han har store ord om byggeriet.

"Det skal være et symbol, en fysisk manifestation, af vores vision for selskabet," som han udtrykker det.

På de første billeder kan man se, at bygningens grundform er en trekant - den samme trekant, som også er en fundamental byggesten for computergrafik.

Jen Hsun-Huang fortæller også, at bygningen er designet til gruppearbejde med store åbne rum.

Byggeriet skal starte i juni 2013, og efter planen være færdig to år senere.

Nvidia er kendt for sine grafikkort, men selskabet fokuserer nu på mobile chips som Tegra 4 og den nye håndholdte Shield-konsol.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.