Artikel top billede

Distributør tæt på Las Vegas-skyderi

It-boss på morgenløbetur kom tæt på dramatisk skyderi på hovedgaden i Las Vegas, da han deltog i HPs globale partnerkonference.

Tony Price, chef for den engelske reservedels-distributør Chiltern IT, var i sidste uge på nærmeste hold af noget, der lignede et voldsomt gangster-opgør på hovedgaden i spillebyen Las Vegas, hvor han sammen med godt 2.000 it-folk deltog i HP's globale partnerkonference.

Da Tony Price tidligt torsdag morgen var på vej tilbage til sit hotel efter en morgenløbetur, var Las Vegas Boulevard ved hotellerne Caesar's Palace og Bellagio spærret af som følge af et dramatisk skyderi og en efterfølgende bilulykke, som kostede tre mennesker livet.

Dramaet foregik kort efter klokken 4.00 lokal tid, da en Maserati sportsvogn blev beskudt fra en forfølgende sort firehjulstrækker (SUV). Efter skyderiet kørte Maseratien over for rødt i et af byens mest trafikerede kryds. Her kolliderede den med en taxi, som derefter brød i brand. Også fire andre køretøjer blev involveret i ulykken.

Føreren af Maseratien var ifølge presserapporter en rapper ved navn Kenny Clutch, som omkom ved sammenstødet, ligesom to personer i taxien blev dræbt.

Tony Price tog billeder af de forulykkede køretøjer. Dem kan du se her, ligesom du kan læse mere om Las Vegas-skyderiet her.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere