Artikel top billede

Distributør tæt på Las Vegas-skyderi

It-boss på morgenløbetur kom tæt på dramatisk skyderi på hovedgaden i Las Vegas, da han deltog i HPs globale partnerkonference.

Tony Price, chef for den engelske reservedels-distributør Chiltern IT, var i sidste uge på nærmeste hold af noget, der lignede et voldsomt gangster-opgør på hovedgaden i spillebyen Las Vegas, hvor han sammen med godt 2.000 it-folk deltog i HP's globale partnerkonference.

Da Tony Price tidligt torsdag morgen var på vej tilbage til sit hotel efter en morgenløbetur, var Las Vegas Boulevard ved hotellerne Caesar's Palace og Bellagio spærret af som følge af et dramatisk skyderi og en efterfølgende bilulykke, som kostede tre mennesker livet.

Dramaet foregik kort efter klokken 4.00 lokal tid, da en Maserati sportsvogn blev beskudt fra en forfølgende sort firehjulstrækker (SUV). Efter skyderiet kørte Maseratien over for rødt i et af byens mest trafikerede kryds. Her kolliderede den med en taxi, som derefter brød i brand. Også fire andre køretøjer blev involveret i ulykken.

Føreren af Maseratien var ifølge presserapporter en rapper ved navn Kenny Clutch, som omkom ved sammenstødet, ligesom to personer i taxien blev dræbt.

Tony Price tog billeder af de forulykkede køretøjer. Dem kan du se her, ligesom du kan læse mere om Las Vegas-skyderiet her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.