Vind toptunet pc-pakke til en værdi på over 2.500 kroner

Gamer-headset med inspiration fra kamphelikoptere, en lynhurtig mus og et tastatur, som ser ud til at være radioaktivt. Deltag i konkurrencen og vind denne pc-pakke med udstyr fra Razer.

Mangler din pc noget ekstraudstyr at lege med? 

Så deltag i ComON's konkurrence om en pakke med gamer-headset, mus og tastatur fra Razer.

Razer BlackShark

Headsettet hedder BlackShark, og det er inspireret af de modeller, som bæres af piloter i kamphelikoptere.

Den støjende omverden lukkes ude af headsettet, så du kan koncentrere dig om at spille, høre musik eller se film.
Mikrofonarmen kan i øvrigt afmonteres, hvis du ikke gider bruge den, eller du lufter headsettet og eksempelvis parrer det med din mobil.

Razer BlackWidow Ultimate 2013 Elite
Keyboardet ser ud til at være radioaktivt, men tasterne på BlackWidow Ultimate 2013 Elite er blot baggrundsbelyste med et grønt skær.

Der er tænkt særligt på gamer-folket, og derfor kan tastaturet bruges til at oprette makroer, små indspilninger af en række tastekommandoer. Det kan give en fordel på den digitale slagmark.

Razer Taipan

Præcisionen er vigtig, når mus slår ihjel.

Razer Taipan kan prale med at være en af de skarpeste i flokken med sin 8200 DPI optiske sensor.

Der er taget højde for ergonomien, og derfor mødes højre tommelfinger af en blød gummikant, så der kan holdes godt om musen trods lidt håndsved. Razer Taipan er udviklet i samarbejde med professionelle computerspillere.

Klik og vind
Vi smider en Razer Scarab musemåtte oven i pakken, som med Razer BlackShark, BlackWidow Ultimate 2013 Elite og Razer Taipan har en samlet værdi på over 2.500 kroner.

Klik her for at deltage i konkurrencen om pakken med Razer-udstyr.

Det er kun tilladt at deltage én gang, og forsøg på snyd fører til udelukkelse.

Konkurrencen løber frem til onsdag den 13. marts klokken 12.00.

Den heldige vinder offentliggøres her på siden efterfølgende.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hvad skal der til for at opgradere fra Dynamics AX til 365?
En del virksomheder står - eller vil snart stå - over for et vigtigt valg. Skal vi opgradere fra Microsoft Dynamics AX til 365? I denne folder kan du se, hvordan du får det bedste beslutningsgrundlag med en struktureret proces for at analysere, klassificere og afveje alle de vigtige aspekter. DU FÅR BLANDT ANDET SVAR PÅ DISSE SPØRGSMÅL: • Hvorfor er forarbejdet vigtigt? • Hvilke områder skal afdækkes? • Hvordan kommer jeg i gang?