Artikel top billede

Samsung deler din telefon op i to - en privat- og arbejdstelefon

Smart teknologi lader it-afdelingen kontrollere udvalgte dele af din smartphone.

En vigtig måde at få succes med mobiltelefoner er at gøre dem attraktive over for erhvervslivet. Det gør Samsung med en smart platform til sine smartphones.

Lokkemidlet, der skal lokke erhvervskunder fra for eksempel Apple, hedder Samsung Knox.

Basalt set skal det kunne splitte en medarbejders arbejdstelefon op i to, så han har oplevelsen af at have både en virksomhedskontrolleret telefon og en mobil til private formål, som virksomheden ikke kan kontrollere. Knox er ny funktion i det allerede eksisterende SAFE-program (Samsung For Enterprises). Det skriver blandt andre Businessinsider.

Telefonens arbejdsdel kontrolleres af it-afdelingen, der dermed skal kunne forhindre tvivlsomme programmer i at kompromittere firmasikkerheden. Sikkerhedsmedarbejderne kan fjerne apps og funktioner, hvis det anslås, at de udgør trusler.

Den private del kontrolleres udelukkende af medarbejderen, der selv kan bestemme hvilke Android-programmer eller spil, han gerne vil installere. SAFE-platformen fungerer kun på Samsung Galaxy S III og Galaxy Note II.

The Verge har anmeldt den opsplittede telefon godt. Det får ros for at være nemt at navigere i, og at det er nemt at se, hvornår man befinder sig i den en eller anden modus.

Remote-kontrol af smartphones på erhvervsmarkedet er ikke nogen ny opfindelse. Det har VMware længe tilbudt. Det samme har BlackBerry og danske Excitor.

LÆS OGSÅ:

Din mobiltelefon er en tikkende sikkerheds bombe
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.