Artikel top billede

Send chefen hjem: Whiteboard laver selv præsentationen

Microsoft arbejder på et interaktivt whiteboard, der skal konvertere brugerens tegninger til færdige diagrammer.

På sin kommende Techfest vil Microsoft vise en prototype på et interaktivt whiteboard, kaldet SketchInsight. Det skriver BBC. Forskeren Bongshin Lee fra Microsoft Research vil vise, hvordan man kan tegne et billede på en stor touch-skærm, der så bliver kombineret med eksisterende data for at skabe interaktive kort og diagrammer.

Prototypen er stadig på et meget tidligt stadie, men det forudsiges, at det kan være et stort marked for det interaktive whiteboard, hvis Microsoft kan løse de tekniske udfordringer.

Microsoft har brugt mere end 50 milliarder kroner på forskning og udvikling i det sidste år. Det er langt mere end konkurrenter som Apple, Samsung og Google bruger på forskning.

En del af pengene er altså brugt til at udvikle SketchInsight. Det kan blive en erstatning for de præsentations-programmer der bruges i dag, som Microsofts eget PowerPoint.

Microsoft vil blandt andet demonstrere, hvordan SketchInsight kan bruges til at illustrere befolkningens energiforbrug. Ved at tegne små figurer kan man hente et diagram, der viser de forskellige befolkningsgrupper, og det kan så kombineres med data over energiforbruget ved at tegne et batteri på tavlen.

Mange af de nye it-produkter bruger forholdsvis små skærme med høj opløsning, men Microsofts forskning fokuserer på, hvordan man kan bruge store skærme.

"Virksomheder har brug for at forstå datastrømmene. Interaktive diagrammer kan hjælpe med at forstå ting, som du ikke normalt vil være i stand til at se - det bliver en meget vigtig opgave fremover," siger Gartner-analytikeren Brian Blau til BBC.

Men han tilføjer, at det kan blive meget svært for Microsoft at få udviklet et færdigt produkt, der kan opfylde alle virksomhedernes forskellige behov for datavisualisering.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”