Artikel top billede

Sæt dit iPad-køb på pause: Rygter om nye modeller i næste måned

Apple-blog har nye oplysninger om lanceringen af iPad og den næste iPhone.

Overvejer du at købe en ny iPad, bør du måske se tiden an i en måneds tid.

Ifølge Apple-bloggen iMore forventes der at komme en opdateret iPad og iPad Mini om en måneds tid.

Den nye iPad vil formentlig få en større designmæssig overhaling, hvor der vil blive lånt fra designet af iPad Mini.

Der har længe gået rygter om, at iPad Mini snart vil blive udstyret med en af Apples højtopløselige retina-skærme, men ifølge iMore vil det næppe komme til at ske i denne ombæring.

IPhone 5S til august

Tidligere på dagen kunne vi her i spalterne berette, at Apple er begyndt at drosle ned for produktionen af iPhone 5, hvilket kan være et tegn på, at der er en ny iPhone på vej.

Det rygte ser ifølge iMore ud til at holde vand, og ifølge sidens oplysninger vil Apple til august lancere en iPhone 5S, der fastholder designet fra iPhone 5, men til gengæld vil være udstyret med en hurtigere processor samt et bedre kamera.

Herudover forventes det, at Apple i løbet af i år også vil præsentere en ny armbåndscomputer, der i pressen allerede er blevet døbt iWatch.

Svirrer med Apple-rygter

I øjeblikket svirrer det med Apple-rygter, og når det kommer fra relativt små medier, bør det naturligvis tages med et gran salt. 

Det er dog værd at bemærke, at netop iMore tidligere har ramt rigtigt med nogle af sine Apple-rygter. 

Eksempelvis var det iMore, der sidste år afslørede, at Apple vil introducere det nye lightning-stik i kommende iPhone og iPad-modeller.

Intet nyt siden iPad Mini

Kommer der ingen større produktlanceringer den næste måned, ser det ud til, at vi må vente til Apples udviklerkonference WWDC, som normalt afholdes i juni og ofte bliver brugt som platform for produktlanceringer.

Til den tid vil der i så fald være gået otte måneder siden den seneste større produktlancering, hvor iPad Mini samt en stribe nye Mac-computere blev præsenteret.

Læs også:

Video: Sådan er Microsofts nye våben mod iPad 

Efter tre måneder: Derfor er iPhone 5 den bedste telefon jeg har ejet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.