Artikel top billede

Sygemelding fremtvinger direktørskift hos printforhandler

Direktør fratræder efter sygemelding. Ny direktør tiltrådte med det samme.

Kopi- og printforhandleren Copydata og Winkelhorn - Service Partner har overraskende fået ny direktør. Det er den hidtidige salgsdirektør Kenneth Giese, som med øjeblikkelig virkning er udnævnt til direktør. Det sker, efter at den hidtidige direktør, Kim Juhlin, meldte sig syg i fredags.

"Kim Juhlin er fratrådt i fredags. Han lagde en sygemelding for en måned. Men vi regner ikke med, at han kommer tilbage. Vi kan ikke undvære en direktør, så jeg er øjeblikkeligt trådt ind som direktør med bestyrelsens opbakning," fortæller Kenneth Giese.

Han fortæller, at Kim Juhlins sygemelding kom som en overraskelse, men ønsker derudover ikke at uddybe omstændighederne ved Kim Juhlins fratræden.

Ud over at Copydata og Winkelhorn - Service Partner nu har fået ny direktør, kommer der ikke til at ske ændringer, fortæller han dog.

"Det er business as usual. Forretningen har kørt og fungeret, så der kommer ikke til at ske de store forandringer og omvæltninger. Vi har en masse gode kunder og kører videre i den ånd, vi har kørt hidtil," siger Kenneth Giese.

Kenneth Giese er ikke uvant med direktørposten. Han var direktør for Copydata, indtil forhandleren blev fusioneret med Winkelhorn i 2011. Derefter er han fortsat som salgsdirektør for det fusionerede selskab, som han nu er blevet direktør for.

Kim Juhlin var oprindeligt direktør i forhandleren Winkelhorn, som gennem en årrække førte en kamp mod leverandøren Sharp i de danske retssale. Da Winkelhorn var kommet igennem opgøret med Sharp, var Kim Juhlin hovedmanden bag fusionen mellem Winkelhorn - Service Partner og Copydata, hvor han også efterfølgende blev direktør.
IT-JOB

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

Tværtænkende og alsidig IT-koordinator

Rigspolitiet (PET)

Atlassian specialister i PET

Fagligt Fælles Forbund

Systemudvikler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.