Artikel top billede

CBC: Derfor bruger vi kupon-tilbud

Kupon-tilbud kan skabe trafik - men du skal ramme rigtigt, fortæller CBC, som i et halvt år har kørt med kuponer.

Thomas Lassen fra Attech Computer, der har butikker både i Århus og Horsens, synes det er et fint tiltag, at CBC-kæden er begyndt at bruge kupon-tilbud til at lokke kunderne ind i CBC-butikkerne.

"Det er fint som blikfang. Jeg ser det som en anden måde at skabe opmærksomhed på," siger han og lægger ikke skjul på, at der ikke i første omgang kommer den store indtjening ud af det.

CBC-kæden har kørt med kupon-tilbuddene i et halvt års tid. CBC-direktør Peder Hvejsel kan fortælle, at det ikke er en ubetinget succes.

"Det er lige med at ramme. Nogle ting virker, og nogle ting gør ikke. Det afhænger af, om vi rammer noget, der er oppe i tiden. Det er jo en problematik, alle, der laver markedsføring, arbejder med. Det er ikke sådan, at vi har fundet de vises sten. Det er noget, vi drøfter fra gang til gang," siger Peder Hvejsel, som fortæller, at det er CBC's detail-udvalg, der har taget initiativet til kupon-tilbuddene.

Hos CBC-medlemmet Thomas Lassen bliver kuponerne da også betragtet som en del af markedsføringspaletten. Det hører med, at man skal lave den slags aktiviteter.

"Der skal mere end kupontilbud til at løse problemerne i branchen. Det er jo næsten foræring. Det er jo sjovest at sælge varer og tjene penge samtidig. Men tilbuddene viser, at vi også som CBC-butikker kan være med. Og så håber vi, at kunderne har lært vejen ned til vores butik, hvis de senere skulle få brug for vores service-tilbud," lyder det fra Thomas Lassen.

CBC-direktør Peder Hvejsel er meget på linie med Thomas Lassen.

"Det handler primært om at få skabt trafik i forretningen," slår han fast.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Her er de bedste antivirus-programmer til Windows 10 lige nu (plus dem du nokskal holde dig fra)
Syv antivirus-programmer ligger helt i top, når det gælder om at levere solid antivirus-beskyttelse til Windows 10. Se listen over de bedste antivirus-programmer lige nu
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.