Artikel top billede

Netflix: Her er de hurtigste internet-udbydere

Netflix har åbnet et nyt websted, hvor man kan se, hvilke internet-udbydere der leverer den bedste streaming-oplevelse.

Det nye "Netflix ISP Speed Index" giver en oversigt over hastigheden hos de forskellige internet-udbydere i de lande, hvor tjenesten er tilgængelig. Det kan både bruges til at sammenligne de enkelte udbydere og lande.

De første tal for februar viser, at Google Fiber i USA har den hurtigste Netflix-hastighed i verden med et gennemsnit på 3,35 Mbps. På andenpladsen kommer svenske Ownit, der ligger på 2,99 Mbps.

Hvis man kigger på gennemsnittet for alle internet-udbyderne i et givent land, så ligger Finland på førstepladsen, mens Mexico kommer sidst.

Skandinavien klarer sig generelt rigtig godt. Fælles for alle skandinaviske udbydere er, at de leverer en gennemsnits-hastighed på mere end 2 Mbps.

I Danmark ligger Waoo (Trefor) som nr. 1 med en gennemsnitlig streaming-hastighed på 2,81 Mbps. Sidst i feltet kommer Stofa (2,41 Mbps), Telianet (2,15 Mbps) og Telenor (2,02 Mbps).

Der er også adgang til tal, der rækker tilbage til Netflix-lanceringen i november sidste år, og de viser, at Netflix-hastigheden er steget markant hos de fleste danske internet-udbydere.

Netflix fortæller, at Speed Index-tallene bygger på data fra 33 millioner Netflix-brugere, der samlet streamer mere end en milliard timers film og tv-serier fra tjenesten hver måned.

Det er kun USA, Mexico, Storbritannien, Irland og de nordiske lande, der er med i opgørelsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.