Artikel top billede

Her er det nye Flipboard

Den populære applikation Flipboard er nu klar i version 2.0 med et helt nyt design, hvor brugerne kan sammensætte deres egne magasiner.

I den nye version 2.0 af Flipboard er der mulighed for at lave sine egne magasiner med online-indhold og dele dem med vennerne. Flipboard er en af de mest populære apps til iPhone og iPad med flere end 50 millioner downloads, og nu har tjenesten gennemført den største relancering nogensinde.

Flipboard-app'en har fået en plus-knap, hvor man kan oprette nye magasiner og tilføje indhold. Det er også muligt at tilføje artikler direkte fra browseren med en ny bookmarklet. Dette kaldes at "flippe" indhold.

Disse magasiner kan indeholde artikler, billeder, lyd og video. De kan enten markeres som private, hvor det kun er brugeren selv, der har adgang til dem, eller de kan deles med alle på Flipboard.

Magasinerne kan selvfølgelig også indeholde ting fra sociale netværk som Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram og SoundCloud.

I indholdsguiden på Flipboard kan man allerede finde en række bruger-skabte magasiner fra selskabets egne medarbejdere og betatestere, der har afprøvet den nye version.

Men der er også andre ændringer i version 2.0. Der er en ny visuel guide til magasiner og nye muligheder for at kommentere indhold. En anden nyhed er direkte integration med Facebooks Open Graph. Søgefunktionen er forbedret og Flipboard har indgået et samarbejde med online-markedspladsen Etsy.

Indtil videre er det nye Flipboard kun tilgængelig til iOS, men en Android-version skulle være på vej. Senere kommer der også en mulighed for at uploade lokalt indhold fra sin computer til magasinerne. Dermed kan hver bruger udgive sine egne elektroniske magasiner med valgfrit indhold direkte i Flipboard.

Ifølge Reuters har Flipboard modtaget mere end 300 millioner kroner i investerings-kapital. En del af pengene kommer fra skuespilleren Ashton Kutcher.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Nuuday og Telenor vinder kæmpe teleaftaler til det offentlige til en værdi af 1,8 milliarder kroner
SKI har udnævnt vinderne af de to tele- og dataaftaler 50.48 og 02.08, der udgør omkring 14 procent af det samlede offentlige telemarked.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.