Artikel top billede

Her er det nye Flipboard

Den populære applikation Flipboard er nu klar i version 2.0 med et helt nyt design, hvor brugerne kan sammensætte deres egne magasiner.

I den nye version 2.0 af Flipboard er der mulighed for at lave sine egne magasiner med online-indhold og dele dem med vennerne. Flipboard er en af de mest populære apps til iPhone og iPad med flere end 50 millioner downloads, og nu har tjenesten gennemført den største relancering nogensinde.

Flipboard-app'en har fået en plus-knap, hvor man kan oprette nye magasiner og tilføje indhold. Det er også muligt at tilføje artikler direkte fra browseren med en ny bookmarklet. Dette kaldes at "flippe" indhold.

Disse magasiner kan indeholde artikler, billeder, lyd og video. De kan enten markeres som private, hvor det kun er brugeren selv, der har adgang til dem, eller de kan deles med alle på Flipboard.

Magasinerne kan selvfølgelig også indeholde ting fra sociale netværk som Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram og SoundCloud.

I indholdsguiden på Flipboard kan man allerede finde en række bruger-skabte magasiner fra selskabets egne medarbejdere og betatestere, der har afprøvet den nye version.

Men der er også andre ændringer i version 2.0. Der er en ny visuel guide til magasiner og nye muligheder for at kommentere indhold. En anden nyhed er direkte integration med Facebooks Open Graph. Søgefunktionen er forbedret og Flipboard har indgået et samarbejde med online-markedspladsen Etsy.

Indtil videre er det nye Flipboard kun tilgængelig til iOS, men en Android-version skulle være på vej. Senere kommer der også en mulighed for at uploade lokalt indhold fra sin computer til magasinerne. Dermed kan hver bruger udgive sine egne elektroniske magasiner med valgfrit indhold direkte i Flipboard.

Ifølge Reuters har Flipboard modtaget mere end 300 millioner kroner i investerings-kapital. En del af pengene kommer fra skuespilleren Ashton Kutcher.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere