Artikel top billede

Nu skal du også læse dine nyheder hos LinkedIn

Den populære karriere-portal LinkedIn har købt nyhedslæseren Pulse.

Nu skal internet-tjenesten LinkedIn udbygges til et omfattende medieplatform. Det første skridt er overtagelsen af nyhedslæseren Pulse. Ifølge en pressemeddelelse har LinkedIn betalt omkring en halv milliard kroner for Pulse. En tiendedel af dette beløb er betalt kontant, mens resten er aktier. Det menes, at Microsoft, Yahoo og flere andre også har været interesseret i at overtage nyhedslæseren.

Pulse har omkring 30 millioner brugere, som kan samle RSS-feeds og posteringer fra sociale netværk til deres eget personlige magasin. Tjenesten blev startet i 2010 af studerende fra Stanford-universitetet i Silicon Valley. Der er Pulse-apps til iOS og Android.

I et blogindlæg beskriver LinkedIn-produktchef Deep Nishar, hvordan det sociale netværk skal forvandles til en professionel medieplatform.

"Vi mener, at vi kan hjælpe alle professionelle med at tage mere intelligente forretnings-beslutninger ved at udnytte den erhvervsmæssige viden, der flyder gennem LinkedIn i form af nyheder, statusopdateringer, branchenyt, debatter, kommentarer og mere," skriver Deep Nishar.

LinkedIn fortæller også, at de forskellige Pulse-apps fortsat vil være tilgængelige, og der kommer indtil videre ingen ændringer for brugerne. Pulse-udviklerne skal fremover arbejde hos LinkedIn i Mountain View.

Karriere-portalen LinkedIn blev stiftet i 2003 og har omkring 200 millioner brugere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere