Artikel top billede

Den nye ledelse i Systemhosting. Til venstre er det Bo Elver Jørgensen fra Human IT. I midten er det Rolf C. Garde fra Systemhosting, og til højre er det Steffen Z. Meulengracht.

Microsoft-forhandlere fusionerer for at modstå presset fra Office 365

Øget specialisering og kompetence skal banke hul igennem til kunderne.

Hostingforhandleren Systemhosting fusionerer med NAV-forhandleren Human IT og fortsætter under navnet Systemhosting.

"Vi gør det, fordi vi gerne vil skille os ud fra cowboy-hosterne, hvor det eneste der tæller er pris," fortæller Systemhostings direktør, Steffen Z. Meulengracht.

Med fusionen med Human IT får Systemhosting spidskompetencer på Dynamics NAV.

"Microsoft taler jo om, at vi skal samarbejde. Det er også formålet med denne fusion, hvor vi får nogle NAV-kompetencer ind, som vi forventer os rigtig meget af," siger Steffen Z. Meulengracht.

Med den udvidede palette af kompetencer satser Systemhosting på at blive mere attraktiv over for kunderne.

"Vi tror, at det er det, der skal til for at overleve i et konkurrencepræget marked, hvor Office 365 banker på døren," konstaterer Systemhosting-direktøren og uddyber:

"Vi møder flere og flere kunder, der sætter spørgsmålstegn ved, hvad vi kan i forhold til Office 365. Det er betydningsfuldt, at vi nu kan differentiere os på Dynamics NAV. På den måde bliver vi ikke bare endnu en hoster."

Systemhosting er i dag brede på hosting. Ud over Dynamics NAV hoster selskabet også både C5 og Visma. Samtidig med den brede hosting tror Steffen Z. Meulengracht dog på, at specialiseringen skal være med til at sikre forretningen fremover. Her ser han kombinationen af NAV og hosting som den rigtige vej.

"Det er nok ikke det sidste, vi har gjort i denne her retning. Vi vil fortsat være hoster. Men vi skal bruge hostingen til at komme ud til vores kunder. Traditionelle NAV-huse har svært ved at klare konkurrencen mod sådan nogle som os, fordi vi kan komme bredere ud, levere hurtigere og har en nemmere måde at implementere på," siger Steffen Z. Meulengracht.

Fusionen mellem Systemhosting og Human IT betyder, at Systemhosting vokser til 20 medarbejdere. Samtidig træder Human IT's direktør, Bo Elver Jørgensen, ind i ledelsen hos Systemhosting.

Ifølge Steffen Z. Meulengracht får Human IT's ejere en mindre ejerandel af Systemhosting i forbindelse med fusionen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere