Artikel top billede

Den nye ledelse i Systemhosting. Til venstre er det Bo Elver Jørgensen fra Human IT. I midten er det Rolf C. Garde fra Systemhosting, og til højre er det Steffen Z. Meulengracht.

Microsoft-forhandlere fusionerer for at modstå presset fra Office 365

Øget specialisering og kompetence skal banke hul igennem til kunderne.

Hostingforhandleren Systemhosting fusionerer med NAV-forhandleren Human IT og fortsætter under navnet Systemhosting.

"Vi gør det, fordi vi gerne vil skille os ud fra cowboy-hosterne, hvor det eneste der tæller er pris," fortæller Systemhostings direktør, Steffen Z. Meulengracht.

Med fusionen med Human IT får Systemhosting spidskompetencer på Dynamics NAV.

"Microsoft taler jo om, at vi skal samarbejde. Det er også formålet med denne fusion, hvor vi får nogle NAV-kompetencer ind, som vi forventer os rigtig meget af," siger Steffen Z. Meulengracht.

Med den udvidede palette af kompetencer satser Systemhosting på at blive mere attraktiv over for kunderne.

"Vi tror, at det er det, der skal til for at overleve i et konkurrencepræget marked, hvor Office 365 banker på døren," konstaterer Systemhosting-direktøren og uddyber:

"Vi møder flere og flere kunder, der sætter spørgsmålstegn ved, hvad vi kan i forhold til Office 365. Det er betydningsfuldt, at vi nu kan differentiere os på Dynamics NAV. På den måde bliver vi ikke bare endnu en hoster."

Systemhosting er i dag brede på hosting. Ud over Dynamics NAV hoster selskabet også både C5 og Visma. Samtidig med den brede hosting tror Steffen Z. Meulengracht dog på, at specialiseringen skal være med til at sikre forretningen fremover. Her ser han kombinationen af NAV og hosting som den rigtige vej.

"Det er nok ikke det sidste, vi har gjort i denne her retning. Vi vil fortsat være hoster. Men vi skal bruge hostingen til at komme ud til vores kunder. Traditionelle NAV-huse har svært ved at klare konkurrencen mod sådan nogle som os, fordi vi kan komme bredere ud, levere hurtigere og har en nemmere måde at implementere på," siger Steffen Z. Meulengracht.

Fusionen mellem Systemhosting og Human IT betyder, at Systemhosting vokser til 20 medarbejdere. Samtidig træder Human IT's direktør, Bo Elver Jørgensen, ind i ledelsen hos Systemhosting.

Ifølge Steffen Z. Meulengracht får Human IT's ejere en mindre ejerandel af Systemhosting i forbindelse med fusionen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere