Artikel top billede

Ny film gør grin med Steve Jobs

Mens vi venter på den rigtige film om Steve Jobs, er der lavet en parodi, iSteve, der kan ses gratis på nettet.

Der er mindst to rigtige film om Apple-chef Steve Jobs på vej. Den første film, "jOBS", har skuespilleren Ashton Kutcher i hovedrollen. Den anden film er skrevet af Aaron Sorkin, der står bag den Oscar-vindende film om Mark Zuckerberg, "The Social Network". Nu er der kommet en tredje film om Steve Jobs, "iSteve", der kan ses gratis på nettet hos Funny or Die.

Det er en humoristisk parodi, som hverken forsøger at være korrekt eller autentisk. Hovedrollen bliver spillet af Justin Long, der tidligere har medvirket i flere Apple-reklamer. Jorge Garcia - der er kendt fra tv-serien "Lost" - spiller Steve Wozniak.

Filmen er på 78 minutter, og det er ikke her, man skal lede, hvis man ønsker den sande historie om Jobs.

"I bedste internet-maner er den ikke baseret på grundig research - snarere et hurtigt kig på Steve Jobs' Wikipedia-side. Den er meget fjollet. Men den ser på hele hans liv," siger Ryan Perez, der har skrevet og instrueret filmen, i et interview med New York Times.

Han fortæller også, at manuskriptet på 81 sider blev skrevet på tre dage, og det tog kun fem dage at lave optagelserne til filmen. Den består af fiktive scener, som f.eks. viser, hvordan Steve Jobs og Bill Gates sammen bygger et bundkort.

Filmen med Ashton Kutcher i hovedrollen er foreløbig sat til en dansk premiere den 18. august, men filmselskabet har netop udskudt den planlagte premiere i USA på ubestemt tid. 

Aaron Sorkin's film, der skal produceres hos Sony, er stadig i en tidlig fase. Steve Wozniak er også med til at udvikle manuskriptet til denne film, der bygger på Walter Isaacson's officielle Jobs-biografi.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Efter kæmpeinvestering: Danske Dixa skal firdoble antallet af udviklere
På halvandet år skal det unge it-selskab Dixa firdoble holdet af produktudviklere fra 75 til 300. Sådan lyder ambitionen hos det danske selskab, der netop har modtaget en kapitalindsprøjtning på 660 millioner kroner.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.