Artikel top billede

Vild fremtids-mus med indbygget tastatur bliver nu til virkelighed

CombiMouse har eksisteret som idé siden 1999. Nu bliver den med stor sandsynlighed sendt i produktion.

Der er blevet talt om CombiMouse siden 1999. Men det er aldrig blevet til mere end en prototype.

Men nu er der udsigt til, at den specielle mus kommer i produktion.  

Der er startet en indsamling på crowdfunding-siden IndieGoGo. Hvis der i alt bliver spyttet 20.000 dollars i kassen, bliver der lavet en prototype, som kan sendes i produktion.

Musen er iøjnefaldende, fordi den er en sammensmeltning af mus og tastatur. Hvis man har motorikken til det, skulle det være muligt at navigere og indtaste tekst simultant med CombiMouse.

Musen er splittet i to dele. En til hver hånd. Den højre del er både mus og halvdelen af keyboardet. En teknik, som der er søgt patent på, betyder, at musen står fast, når man bruger den som keyboard.

Støt her

Et argument for CombiMouses ergonomi skulle være, at man bliver mindre træt i hånden, fordi man ikke skal løfte hånden fra tastaturet for at lave musebevægelser.

Den højre del, der både skal udgøre halvdelen af tastaturet og trækkes rundt på bordet som mus, kunne godt se en anelse kluntet og tung ud, men idémændene lover, at den i sig selv vejer mindre end en Apple Magic Mouse.

Her på siderne har vi omtalt prototypen i 2009 og i dette galleri fra 2011.

Der er stadig 33 dage, til indsamlingen slutter. Bidragydere får rabat-kuponer eller gavekort til rigtige CombiMouses. Men kun hvis denne indledende kampagne er succesfuld, vil der blive søsat en egentlig kampagne, der resulterer i en brugbar mus.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere