Artikel top billede

Vild fremtids-mus med indbygget tastatur bliver nu til virkelighed

CombiMouse har eksisteret som idé siden 1999. Nu bliver den med stor sandsynlighed sendt i produktion.

Der er blevet talt om CombiMouse siden 1999. Men det er aldrig blevet til mere end en prototype.

Men nu er der udsigt til, at den specielle mus kommer i produktion.  

Der er startet en indsamling på crowdfunding-siden IndieGoGo. Hvis der i alt bliver spyttet 20.000 dollars i kassen, bliver der lavet en prototype, som kan sendes i produktion.

Musen er iøjnefaldende, fordi den er en sammensmeltning af mus og tastatur. Hvis man har motorikken til det, skulle det være muligt at navigere og indtaste tekst simultant med CombiMouse.

Musen er splittet i to dele. En til hver hånd. Den højre del er både mus og halvdelen af keyboardet. En teknik, som der er søgt patent på, betyder, at musen står fast, når man bruger den som keyboard.

Støt her

Et argument for CombiMouses ergonomi skulle være, at man bliver mindre træt i hånden, fordi man ikke skal løfte hånden fra tastaturet for at lave musebevægelser.

Den højre del, der både skal udgøre halvdelen af tastaturet og trækkes rundt på bordet som mus, kunne godt se en anelse kluntet og tung ud, men idémændene lover, at den i sig selv vejer mindre end en Apple Magic Mouse.

Her på siderne har vi omtalt prototypen i 2009 og i dette galleri fra 2011.

Der er stadig 33 dage, til indsamlingen slutter. Bidragydere får rabat-kuponer eller gavekort til rigtige CombiMouses. Men kun hvis denne indledende kampagne er succesfuld, vil der blive søsat en egentlig kampagne, der resulterer i en brugbar mus.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.