Artikel top billede

Dansk konkurrent dukker Also - Tech Data får også stryg

Norske forhandlere belønner bedre kundeservice og vurderer pris som den vigtige faktor, når de handler med distributørerne.

Distributøren EET topper  listen over de mest populære broadlinedistributører i Norge. Med et klart forspring til Also på andenpladsen, mens sidste års vinder Tech Data er røget helt ned på en fjerdeplads.

Det skriver Channelworlds norske søstermedie Itbransjen, der står bag kåringen af årets distributør i Norge.

EET vandt også prisen som årets broadlinedistributør i Norge i 2010. I følge Itbransjen havde EET i årets undersøgelse et pænt forpsring ned til Also (Also Actebis) på undersøgelsens andenplads.

Itbransjen fremhæver, at EET især fik gode vurderinger på deres service overfor forhandlerne.

Udover titlen som året broadlinedistributør udnævner Itbransjen også vindere i kategorien årets nichedistributør. Her vandt specialdistributøren Autra titlen for andet år i træk. Årets mobildistributør blev svenskejede 20:20 Mobile.

I følge norske Itbransjen har især producenternes pris været en afgørende faktor i kåringen af årets distributører i Norge.

Det er de norske forhandlere, der via online-spørgeskemaer udnævner årets distributør efter et princip, der ligner Channelworlds danske Image-undersøgelse. 25.000 norske forhandlere fik buddet om at vurdere distributørerne. Itbransjen oplyser ikke hvor mange forhandlere, der besvarede årets spørgeskema.

Herhjemme har danske forhandlere siden år 2000 vurderet producenter og distributører. I 2012, hvor godt 2000 danskere forhandlere gav deres besyv med, kom distributøren Also (Also Actebis) ud som nummer et i distributør-kategorien i den danske Image-undersøgelse, mens det på producent-siden overraskende var Microsoft, der vandt.

Læs mere:
Se hvem der vandt Image 2012
Also Actebis: Producenterne rådgiver for dårligt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.