Artikel top billede

Ny trend: Køb et blad og få hardware med

Microsoft har inkluderet en hel WLAN-router i det nyeste nummer af Forbes-magasinet.

Det er efterhånden helt almindeligt, at trykte blade sælges sammen med en dvd, musik-cd eller en lille bog. Nu har Microsoft taget det et skridt længere. I det nyeste nummer af finansbladet Forbes har Microsoft indbygget en komplet WLAN-router i et særligt tillæg.

Det er en del af en reklameaktion for Microsofts cloud-baserede kontorpakke Office 365. Den amerikanske softwaregigant har tidligere reklameret for sine produkter ved at tilbyde gratis Wi-Fi på offentlige steder som parker og metrostationer.

Nu har Microsoft så forvandlet Forbes-magasinet til et mobilt hotspot, der kan bruges til at koble op til fem enheder til nettet samtidig. Forbindelsen er aktiveret i 15 dage og kører over T-Mobile's net i USA.

En talsmand for Microsoft siger til Mashable, at WLAN-routeren er indbygget i et "begrænset antal" eksemplarer af Forbes' maj-nummer.

Brugeren skal selv lade routeren op, og den kører så i tre timer på en fuld opladning.

Forbes og Microsoft er ikke de første, der eksperimenterer med hardware-gaver. Entertainment Weekly gjorde noget lignende sidste år, hvor man installerede en hel smartphone inde i bladet for at vise live-tweets og en video-annonce.

I oktober-udgaven af Entertainment Weekly var der inkluderet en komplet Android-smartphone med LED-skærm og 3G-forbindelse.

Allerede i 2009 udkom magasinet med et display, der afspillede en Pepsi-reklamefilm. Det tynde display på blot 2,7 millimeter er udviklet af firmaet Americhip fra Los Angeles.

Mange tidsskrifter udkommer efterhånden i elektronisk format med interaktive gallerier, film og lyd. Den nye trend med indbyggede skærme, smartphones og routere i print-blade er dermed også et forsøg på at overføre denne interaktivitet til den gamle papir-verden - og skabe værdi for læserne, som er flygtet fra print-medierne i de seneste år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere