Artikel top billede

Ny trend: Køb et blad og få hardware med

Microsoft har inkluderet en hel WLAN-router i det nyeste nummer af Forbes-magasinet.

Det er efterhånden helt almindeligt, at trykte blade sælges sammen med en dvd, musik-cd eller en lille bog. Nu har Microsoft taget det et skridt længere. I det nyeste nummer af finansbladet Forbes har Microsoft indbygget en komplet WLAN-router i et særligt tillæg.

Det er en del af en reklameaktion for Microsofts cloud-baserede kontorpakke Office 365. Den amerikanske softwaregigant har tidligere reklameret for sine produkter ved at tilbyde gratis Wi-Fi på offentlige steder som parker og metrostationer.

Nu har Microsoft så forvandlet Forbes-magasinet til et mobilt hotspot, der kan bruges til at koble op til fem enheder til nettet samtidig. Forbindelsen er aktiveret i 15 dage og kører over T-Mobile's net i USA.

En talsmand for Microsoft siger til Mashable, at WLAN-routeren er indbygget i et "begrænset antal" eksemplarer af Forbes' maj-nummer.

Brugeren skal selv lade routeren op, og den kører så i tre timer på en fuld opladning.

Forbes og Microsoft er ikke de første, der eksperimenterer med hardware-gaver. Entertainment Weekly gjorde noget lignende sidste år, hvor man installerede en hel smartphone inde i bladet for at vise live-tweets og en video-annonce.

I oktober-udgaven af Entertainment Weekly var der inkluderet en komplet Android-smartphone med LED-skærm og 3G-forbindelse.

Allerede i 2009 udkom magasinet med et display, der afspillede en Pepsi-reklamefilm. Det tynde display på blot 2,7 millimeter er udviklet af firmaet Americhip fra Los Angeles.

Mange tidsskrifter udkommer efterhånden i elektronisk format med interaktive gallerier, film og lyd. Den nye trend med indbyggede skærme, smartphones og routere i print-blade er dermed også et forsøg på at overføre denne interaktivitet til den gamle papir-verden - og skabe værdi for læserne, som er flygtet fra print-medierne i de seneste år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.