Artikel top billede

Ny trend: Køb et blad og få hardware med

Microsoft har inkluderet en hel WLAN-router i det nyeste nummer af Forbes-magasinet.

Det er efterhånden helt almindeligt, at trykte blade sælges sammen med en dvd, musik-cd eller en lille bog. Nu har Microsoft taget det et skridt længere. I det nyeste nummer af finansbladet Forbes har Microsoft indbygget en komplet WLAN-router i et særligt tillæg.

Det er en del af en reklameaktion for Microsofts cloud-baserede kontorpakke Office 365. Den amerikanske softwaregigant har tidligere reklameret for sine produkter ved at tilbyde gratis Wi-Fi på offentlige steder som parker og metrostationer.

Nu har Microsoft så forvandlet Forbes-magasinet til et mobilt hotspot, der kan bruges til at koble op til fem enheder til nettet samtidig. Forbindelsen er aktiveret i 15 dage og kører over T-Mobile's net i USA.

En talsmand for Microsoft siger til Mashable, at WLAN-routeren er indbygget i et "begrænset antal" eksemplarer af Forbes' maj-nummer.

Brugeren skal selv lade routeren op, og den kører så i tre timer på en fuld opladning.

Forbes og Microsoft er ikke de første, der eksperimenterer med hardware-gaver. Entertainment Weekly gjorde noget lignende sidste år, hvor man installerede en hel smartphone inde i bladet for at vise live-tweets og en video-annonce.

I oktober-udgaven af Entertainment Weekly var der inkluderet en komplet Android-smartphone med LED-skærm og 3G-forbindelse.

Allerede i 2009 udkom magasinet med et display, der afspillede en Pepsi-reklamefilm. Det tynde display på blot 2,7 millimeter er udviklet af firmaet Americhip fra Los Angeles.

Mange tidsskrifter udkommer efterhånden i elektronisk format med interaktive gallerier, film og lyd. Den nye trend med indbyggede skærme, smartphones og routere i print-blade er dermed også et forsøg på at overføre denne interaktivitet til den gamle papir-verden - og skabe værdi for læserne, som er flygtet fra print-medierne i de seneste år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?