Artikel top billede

Microsoft gør tykt grin med Apple- og Samsung-brugere

Hold op med at slås! Sådan lyder budskabet fra Microsoft til Apple- og Samsung-folket i en ny tv-reklame. Se den her.

De store it-giganter er kendt for deres morsomme og frække tv-reklamer, hvor man ofte uddeler prygl til konkurrenterne. Det bliver taget helt bogstaveligt i en ny reklamefilm fra Microsoft. Her er det Apple- og Samsung-brugere, det går ud over.

Filmen starter helt uskyldigt med en bryllupsscene, og gæsterne tager deres smartphones frem for at fotografere brudeparret. På den ene side af gangen er der kun iPhones, mens den anden side tilhører Samsung-brugere.

Så der er ellers lagt op til kamp mellem de to lejre i "religionskrigen". En iPhone-tilhænger starter striden med følgende bemærkning: "Undskyld, kan du fjerne din kæmpe telefon?" Det fører til et skænderi, hvor ord som "iSheep" og "Copybox" fyger gennem luften.

Til sidst ender det hele i et stort slagsmål mellem Apple- og Samsung-brugerne. To tjenere ser på og filmer det hele med deres Nokia 920.

"Tror du, at de ville stoppe med at slås, hvis de kendte Nokia Lumia 920?" spørger den ene, hvorefter den anden svarer: "Jeg ved det ikke. Jeg tror, at de elsker at slås".

Nokia Lumia 920 kører selvfølgelig med Microsofts eget styresystem Windows Phone, som stadig har en meget lille markedsandel i forhold til iOS og Android.

Årets dyreste it-reklamer

Mange af årets bedste it-reklamer blev vist i pauserne til Super Bowl-finalen i starten af februar. Her koster det mere end 20 millioner kroner at få lov til at sende et reklameindslag på 30 sekunder.

Den mest berømte Super Bowl reklame er nok Apples "1984" fra samme år, hvor filmmageren Ridley Scott havde instrueret en homage til George Orwell's dystopiske fremtidsroman.

Den sluttede med budskabet: "Den 24. januar kommer Apple Computer med den nye Macintosh. Og du vil se, hvorfor 1984 ikke bliver ligesom '1984'".

Det blev en stor succes for Apple, og det menes, at reklamen har hjulpet med at give Macintosh sit store gennembrud.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Her er de bedste antivirus-programmer til Windows 10 lige nu (plus dem du nokskal holde dig fra)
Syv antivirus-programmer ligger helt i top, når det gælder om at levere solid antivirus-beskyttelse til Windows 10. Se listen over de bedste antivirus-programmer lige nu
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.