Artikel top billede

Danske it-netbutikker ryster på hovedet: Vi vil ikke sælge sexlegetøj

Danske netbutikker har svært ved at se logikken i at sælge it-udstyr og sexlegetøj side om side.

Selv om svenske Netonnet nu vil til at sælge sexlegetøj side om side med deres it-produkter og forbrugerelektronik, er det ikke en idé, som frister de klassiske danske it-netbutikker Proshop og Computersalg.

Hos Proshop er direktør Morten Duch meget skeptisk over for den svenske netbutiks træk og afviser fuldstændigt, at Proshop vil tage sexlegetøj ind i butikken.

"Det hænger ikke sammen med vores øvrige sortiment. Når vi udvider sortimentet, kigger vi på, hvad der er relateret. Vi synes, det er vigtigt at have en profil, og for os er det it-sortimentet. Vi synes, at sexlegetøj er for meget på kant med det," siger han.

Heller ikke Kim Rand, direktør for Computersalg, kan se ideen i at sælge erotiske produkter i sin online it-forretning.

"Det bliver ikke hos mig," siger han og morer sig lidt ved tanken om, hvilke problemer det vil kunne give med garanti- og returhåndtering af sexlegetøj.

"Jeg kunne lige se mine teknikere sidde og teste brugt sexlegetøj for at se, om det virkede," griner han og bliver alvorlig igen.

"Men nej. Vi har ingen planer om at skulle til at sælge sexlegetøj. Det ligger uden for vores fokus. Vi har en smule husholdningsprodukter inde. Men ellers er vi meget fokuseret på it," slår Kim Rand fast.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere