Artikel top billede

Danske it-netbutikker ryster på hovedet: Vi vil ikke sælge sexlegetøj

Danske netbutikker har svært ved at se logikken i at sælge it-udstyr og sexlegetøj side om side.

Selv om svenske Netonnet nu vil til at sælge sexlegetøj side om side med deres it-produkter og forbrugerelektronik, er det ikke en idé, som frister de klassiske danske it-netbutikker Proshop og Computersalg.

Hos Proshop er direktør Morten Duch meget skeptisk over for den svenske netbutiks træk og afviser fuldstændigt, at Proshop vil tage sexlegetøj ind i butikken.

"Det hænger ikke sammen med vores øvrige sortiment. Når vi udvider sortimentet, kigger vi på, hvad der er relateret. Vi synes, det er vigtigt at have en profil, og for os er det it-sortimentet. Vi synes, at sexlegetøj er for meget på kant med det," siger han.

Heller ikke Kim Rand, direktør for Computersalg, kan se ideen i at sælge erotiske produkter i sin online it-forretning.

"Det bliver ikke hos mig," siger han og morer sig lidt ved tanken om, hvilke problemer det vil kunne give med garanti- og returhåndtering af sexlegetøj.

"Jeg kunne lige se mine teknikere sidde og teste brugt sexlegetøj for at se, om det virkede," griner han og bliver alvorlig igen.

"Men nej. Vi har ingen planer om at skulle til at sælge sexlegetøj. Det ligger uden for vores fokus. Vi har en smule husholdningsprodukter inde. Men ellers er vi meget fokuseret på it," slår Kim Rand fast.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Globeteam lå i forhandlinger med flere købere inden frasalg: Aggressiv ekspansionsplan venter nu forude - har afsat 'betydeligt beløb'
Interview: Direktør for Globeteam Claus Moldow gør klar til offensiv ekspansion efter, at han, Morten Strunge Nielsen og Kirk Kapital har solgt kontrollen over det danske konsulenthus til den store norske kapitalfond Norvestor. "Pengene er afsat til organisk vækst i Danmark, men vi vil også komme til at se på opkøb," siger han.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Helt nye spilleregler: Sådan får du succes på cloudrejsen
Skiftet til cloud udfordrer din forretning og stiller helt nye krav til, hvordan du håndterer projektet – teknisk og strategisk. Få overblik, råd og konkret viden her.