Artikel top billede

Konceptvideo: Sådan bliver den næste iPhone...måske

Apple vil om en måned fremvise de nyeste tiltag i iOS, og mange gætter på, at styresystemet får et redesign. Måske kommer det til at se sådan her ud på iPhone.

Gennem de seneste år har Apple ikke foretaget ret store designmæssige ændringer af sit mobile styresystem, mens der har været mere fart i konkurrenterne på Windows Phone- og Android-platformen. 

Om en måned vil Apple afsløre nyhederne i iOS 7, og derfor buldrer rygterne i øjeblikket af sted om et stort redesign.

Simplyzesty.com
har samlet nogle af de mest interessante rygter og bragt dem til live i en konceptvideo, der er et bud på, hvordan iPhone kommer til at se ud med det nye styresystem.

Blandt andet er udseendet på apps ændret, så de ser mere firkantede og stringente ud med skarpe kanter i en stil, der minder om det, som vi har på Windows Phone.

Desuden er der blevet plads til en ny skærmlås, der visuelt er mere spændende end den nuværende.

Videoen viser også, at brugeren får større kontrol over hjemmeskærmen, hvor der eksempelvis kan placeres widgets som en vejrudsigt eller en kalender.

Alt i alt minder designet en hel del om ideer, som er set på Windows Phone og Android.

Er det den rigtige vej at gå? Eller skal Apple fortsætte i sin egen stil? Hvad mener du? Kommentarfeltet er åbent.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere