Artikel top billede

Hacker har kastet sig over Sex & The City-forfatter

Først var det George Bushs badekars-billeder, der blev lækket. Nu har kendis-hacker slået til igen.

Forfatteren Candace Bushnell, der er bedst kendt for bøgerne bag tv-serien "Sex and the City" er det seneste offer for kendis-hackeren Guccifer.

Guccifer har skaffet sig adgang til forfatterens emailkonto og har fundet korrespondance mellem forfatteren og hendes forlag. På den måde kunne han offentliggøre 50 sider fra Bushnells kommende bog, der endnu ikke er færdig.

Guccifer blev senest kendt for et lignende indbrud i tidligere præsident George Bushs indbakke. Her fandt han eksempler på ekspræsidentens nye tilværelse som amatørmaler. Indbruddet resulterede i, at hele verden fik mulighed for at se de ubehjælpsomme malerier af Bushs nye hverdag, som han ellers kun havde mailet til den nærmeste familie. For eksempel en afslappende tur i badekaret. 

Ud over skærmbilleder af den kommende roman, Killing Monica, har hackeren også drillende lagt skærmbilleder af email-korrespondancen mellem forfatter og forlag ud på nettet - efter at de blev opmærksom på indbruddet og diskuterer, hvordan de skal få de afslørende oplysninger slettet igen.

Bushnell har sin epost liggende hos hostingudbyderen EarthLink.

Det er god marketing

Bushnell er ikke den første forfatter, der har været udsat for Guccifer. Også forfatteren til de såkaldte Twillight-bøger, Stephenie Meyer, fik kladder til sine bøger offentliggjort på nettet.

Men selv om forfatterne kan føle sig fortørnede over at få ufærdigt arbejde spredt rundt på nettet, kan det måske vendes til en fordel.

"Mange fans er begejstrede for at få et smugkik. Det her er fantastisk pr for en bog, der slet ikke er skrevet færdig endnu. Når bogen udkommer, vil folk huske den som den, der blev hacket og offentliggjort," siger bogkonsulenten Jack Perry til The Guardian.


LÆS OGSÅ:

I fængsel for at hacke Sarah Palin
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
83.439 udviklere har talt: Her er de mest populære programmerings-sprog lige nu - og de mest hadede
Se listen over de mest populære programmerings-sprog lige nu. Og hvilke programmerings-sprog, som ikke ret mange udviklere kan lide.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Kom på flere e-handelsplatforme uden besvær – og sæt fart i dit salg!
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.