Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Hvad laver Mark Zuckerberg i Danmark?

Facebooks unge stifter og milliardær har været i Danmark. Er han på opkøbsjagt eller tidlig sommerferie?

I weekenden lagde statsminister Helle Thorning et billede af sig selv og Facebook-stifter Mark Zuckerberg på sin Facebook-profil.

Men hvad laver milliardæren her i landet?

Det er væsentligt at interessere sig for, da Zuckerberg selv og hans firma sidder på en stor, risikovillig pengetank. Så hvis hans besøg skyldes en mulig dansk investering, er det næppe en lille en af slagsen.

Men der kan selvfølgelig også være andre formål med den normalt klipklap-klædte programmørs besøg i Danmark.

Det er dog tvivlsomt, at Facebook er i landet for at etablere datacenter. På det område har Facebook allerede slået sig ned i vores naboland Sverige, hvor kulde og lave elpriser fik firmaet til at bygge sit eget center.

Et andet bud kunne være, at Mark Zuckerberg tager kontakt til en af EU's statsministre for at påvirke data- og privatlivs-lovgivning, der står til at blive revideret de kommende år.

Hvad tror du?

Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar til besøget fra Statsministeriet. Så indtil vi hører nærmere, er der plads til teorier - og konspirationsteorier.

Her har vi samlet de bud, der allerede florerer rundt omkring på nettet.

Opdateret (16:51) Statsministeriet vil ikke oplyse nærmere om ministerens dagsorden. "Det må du spørge Facebook," lyder svaret fra ministeriets presseafdeling.

LÆS OGSÅ:

Mark Zuckerberg dræber sin egen aftensmad
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.