Artikel top billede

Microsoft kommer også med ny Kinect til Windows

Efter lanceringen af Xbox One kommer Microsoft med en ny version af sin Kinect-sensor til Windows.

Microsoft har nu officielt bekræftet, at der kommer en ny version af Kinect-sensoren til Windows. Tidligere i denne uge kunne Microsoft præsentere sin nye konsol, Xbox One, der nu bliver leveret sammen med Kinect. Faktisk er integrationen nu så tæt, at Xbox One ikke kan starte uden Kinect.

Hidtil har Microsoft solgt Kinect som en udvidelse til Xbox 360, og der findes også en version af Kinect til Windows. Nu fortæller Microsoft, at Windows-udgaven også bliver opdateret, men det kommer først til at ske til næste år.

Det ser ud til, at den kommende Kinect til Windows sensor har de samme tekniske specifikationer som den udgave, der findes i Xbox One.

Den har en højere kameraopløsning og kan dermed registrere selv de mindste objekter og bevægelser, ifølge Microsoft, og mikrofonen har et nyt støjfilter, som skulle gøre det muligt at registrere talte kommandoer selv i et støjfyldt rum.

Microsoft har udviklet en teknologi kaldet Time-of-Flight, som måler den tid, det tager for enkelte fotoner at blive reflekteret tilbage fra objekter eller personer.

Det såkaldte Skeletal Tracking er også forbedret, så man nu kan registrere flere kropspunkter og følge op til seks personer på samme tid.

Nu er der også en aktiv-IR (infrarød) sensor, som skulle betyde, at Kinect kan følge bevægelser selv i mørke rum.

Kinect til Windows er rettet mod udviklere og virksomheder, som vil skabe deres egne løsninger med bevægelsesstyring baseret på teknologien.

Microsoft fortæller, at man vil demonstrere flere muligheder med det nye Kinect på Build-konferencen, der starter den 26. juni. Her ventes Microsoft også at præsentere efterfølgeren til Windows 8.
IT-JOB

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)

Softwarekonsulent

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Driftsleder for systemforvaltningen i STAR City
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.