Artikel top billede

Microsoft kommer også med ny Kinect til Windows

Efter lanceringen af Xbox One kommer Microsoft med en ny version af sin Kinect-sensor til Windows.

Microsoft har nu officielt bekræftet, at der kommer en ny version af Kinect-sensoren til Windows. Tidligere i denne uge kunne Microsoft præsentere sin nye konsol, Xbox One, der nu bliver leveret sammen med Kinect. Faktisk er integrationen nu så tæt, at Xbox One ikke kan starte uden Kinect.

Hidtil har Microsoft solgt Kinect som en udvidelse til Xbox 360, og der findes også en version af Kinect til Windows. Nu fortæller Microsoft, at Windows-udgaven også bliver opdateret, men det kommer først til at ske til næste år.

Det ser ud til, at den kommende Kinect til Windows sensor har de samme tekniske specifikationer som den udgave, der findes i Xbox One.

Den har en højere kameraopløsning og kan dermed registrere selv de mindste objekter og bevægelser, ifølge Microsoft, og mikrofonen har et nyt støjfilter, som skulle gøre det muligt at registrere talte kommandoer selv i et støjfyldt rum.

Microsoft har udviklet en teknologi kaldet Time-of-Flight, som måler den tid, det tager for enkelte fotoner at blive reflekteret tilbage fra objekter eller personer.

Det såkaldte Skeletal Tracking er også forbedret, så man nu kan registrere flere kropspunkter og følge op til seks personer på samme tid.

Nu er der også en aktiv-IR (infrarød) sensor, som skulle betyde, at Kinect kan følge bevægelser selv i mørke rum.

Kinect til Windows er rettet mod udviklere og virksomheder, som vil skabe deres egne løsninger med bevægelsesstyring baseret på teknologien.

Microsoft fortæller, at man vil demonstrere flere muligheder med det nye Kinect på Build-konferencen, der starter den 26. juni. Her ventes Microsoft også at præsentere efterfølgeren til Windows 8.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?