Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Arkivfoto

Køb en iPad i det pureste guld

På hotel i Dubai har hotellets gavebutik en noget ekstravagant vare på hylden.

Apple-produkter kritiseres ofte for at være dyrere end sammenlignelige produkter - uden et æble-mærkat i nakken.

Den diskussion fortsætter. Men i Dubai på et hotel er der definitivt ingen tvivl om, at det er Apple-tabletten, der er det markant dyreste produkt.

En Apple iPad pakket ind i guld - 24 karats guld.

På hotellet Burj Al Arab, der hævder at være det mest luksuriøse hotel i verden med privat landingsplatform til helikoptere og private strande, bliver en forgyldt iPad standardudstyr i 202 værelser. Her skal den bruges som fjernbetjening til alt, der kan styres trådløst. Vil man have den med hjem, koster den 10.200 dollar i hotellets gavebutik.

På bagsiden bliver der angiveligt indgraveret "Stay Different". En parafrase på Apples gamle motto "Think Different".

Hvis prisen og en tur til de forenede arabiske emirater ikke har afskrækket dig, kan vi oplyse, at der er tale om en 4. generations iPad med 3G og Wi-Fi og 128 GB, skriver Toms Hardware.

Det bliver det engelske firma Gold & Co., der skal dyppe Apple-tabletterne i guld. Det har de tidligere gjort med Blackberries og iPhones.

Hvis man ser videoen fra det luksuriøse hotel under artiklen, kommer det ikke som en overraskelse, at forgyldte iPads er en del af indretningen.

LÆS OGSÅ:

Her er de mest kiksede blærerøvsmobiler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere

Mest læste klummer og blogs