Artikel top billede

Arkivfoto

Køb en iPad i det pureste guld

På hotel i Dubai har hotellets gavebutik en noget ekstravagant vare på hylden.

Apple-produkter kritiseres ofte for at være dyrere end sammenlignelige produkter - uden et æble-mærkat i nakken.

Den diskussion fortsætter. Men i Dubai på et hotel er der definitivt ingen tvivl om, at det er Apple-tabletten, der er det markant dyreste produkt.

En Apple iPad pakket ind i guld - 24 karats guld.

På hotellet Burj Al Arab, der hævder at være det mest luksuriøse hotel i verden med privat landingsplatform til helikoptere og private strande, bliver en forgyldt iPad standardudstyr i 202 værelser. Her skal den bruges som fjernbetjening til alt, der kan styres trådløst. Vil man have den med hjem, koster den 10.200 dollar i hotellets gavebutik.

På bagsiden bliver der angiveligt indgraveret "Stay Different". En parafrase på Apples gamle motto "Think Different".

Hvis prisen og en tur til de forenede arabiske emirater ikke har afskrækket dig, kan vi oplyse, at der er tale om en 4. generations iPad med 3G og Wi-Fi og 128 GB, skriver Toms Hardware.

Det bliver det engelske firma Gold & Co., der skal dyppe Apple-tabletterne i guld. Det har de tidligere gjort med Blackberries og iPhones.

Hvis man ser videoen fra det luksuriøse hotel under artiklen, kommer det ikke som en overraskelse, at forgyldte iPads er en del af indretningen.

LÆS OGSÅ:

Her er de mest kiksede blærerøvsmobiler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.