Artikel top billede

Sådan får du fingre i en micro-mobil til 285 kroner

Australske udviklere er lige på trapperne med en ny micro-mobil, der ikke fylder meget mere end et kreditkort.

Alt imens alverdens smartphone-producenter spytter den ene mobiltelefon med stadig større skærme og stadig højere opløsning på markedet, går et lille hold australske udviklere nu imod strømmen.

Her er det primære mål nemlig at producere en telefon, der ikke er meget større end et kreditkort, eller helt nøjagtigt 54 millimeter bred, 85 millimeter høj og godt 6 millimeter dyb.

"Hvad nu, hvis du har brug for en telefon, der er lille, praktisk og kan passe ind i din pung eller taske," lyder en del af projektets salgstale.

Startprisen for den mindste Micro-Phone-model lyder på 285 danske kroner, hvis du støtter projektet, inden produktet lanceres.

Startup-projektet er blevet finansieret gennem crowdfunding-portalen Indiegogo, og det har for længst passeret det første indsamlingsmål, der lød på godt 300.000 danske kroner, som er blevet spenderet på at få udarbejdet elektronikken og støbeformen.

Her er modellerne

Micro-Phone bliver produceret med forskelligt ekstraudstyr, og her er det muligt at vælge mellem flere forskellige modeller.

Basic-modellen er den helt skrabede model, der ikke kan meget andet end at ringe og tage imod opkald - til gengæld koster den kun 285 danske kroner.

Hvis det ikke helt er nok, fås Micro-Phone med en såkaldt tracker, der kan bruges til at lokalisere din pung, hvis du gemmer Micro-Phone i læderet.

Teknikken er fra den gamle skole
Telefonen er udover tracker-funktionen helt og aldeles strippet for mobilt-lir, og den fungerer eksempelvis kun på et godt gammeldags GSM-netværk.

Her er det også et helt almindeligt sim-kort, som telefonen skal fodres med.

Ifølge projektets hjemmeside vil de, der vælger at investere i telefonen, modtage deres telefon i august eller september.

Læs også:

10 geniale apps til din sommerferie

Ny smartphone tager livet af dit kompaktkamera
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere