Artikel top billede

Sådan får du fingre i en micro-mobil til 285 kroner

Australske udviklere er lige på trapperne med en ny micro-mobil, der ikke fylder meget mere end et kreditkort.

Alt imens alverdens smartphone-producenter spytter den ene mobiltelefon med stadig større skærme og stadig højere opløsning på markedet, går et lille hold australske udviklere nu imod strømmen.

Her er det primære mål nemlig at producere en telefon, der ikke er meget større end et kreditkort, eller helt nøjagtigt 54 millimeter bred, 85 millimeter høj og godt 6 millimeter dyb.

"Hvad nu, hvis du har brug for en telefon, der er lille, praktisk og kan passe ind i din pung eller taske," lyder en del af projektets salgstale.

Startprisen for den mindste Micro-Phone-model lyder på 285 danske kroner, hvis du støtter projektet, inden produktet lanceres.

Startup-projektet er blevet finansieret gennem crowdfunding-portalen Indiegogo, og det har for længst passeret det første indsamlingsmål, der lød på godt 300.000 danske kroner, som er blevet spenderet på at få udarbejdet elektronikken og støbeformen.

Her er modellerne

Micro-Phone bliver produceret med forskelligt ekstraudstyr, og her er det muligt at vælge mellem flere forskellige modeller.

Basic-modellen er den helt skrabede model, der ikke kan meget andet end at ringe og tage imod opkald - til gengæld koster den kun 285 danske kroner.

Hvis det ikke helt er nok, fås Micro-Phone med en såkaldt tracker, der kan bruges til at lokalisere din pung, hvis du gemmer Micro-Phone i læderet.

Teknikken er fra den gamle skole
Telefonen er udover tracker-funktionen helt og aldeles strippet for mobilt-lir, og den fungerer eksempelvis kun på et godt gammeldags GSM-netværk.

Her er det også et helt almindeligt sim-kort, som telefonen skal fodres med.

Ifølge projektets hjemmeside vil de, der vælger at investere i telefonen, modtage deres telefon i august eller september.

Læs også:

10 geniale apps til din sommerferie

Ny smartphone tager livet af dit kompaktkamera
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.