Artikel top billede

Seagate forsøger comeback med ny hybrid disk

Dyre og hurtige Flash-diske versus de billigere og mere adstadige snurrebasser. Den amerikanske producent Seagate er klar med en ny hybrid server-disk med det bedste fra begge verdener.

SSD-diske har de seneste år ædt sig ind på markedet på bekostning af traditionelle fysiske harddiske. Det har stillet disk-producenterne overfor valget mellem at satse på de hurtige, men dyre Flash-baserede SSD-diske og de billige og mere langsomme harddiske.

Opgøret mellem de to forskellige lagringsmedier er langt fra slut, hvis man skal tro seneste udspil fra den amerikanske producent Seagate, som netop har lanceret en hybrid-disk (Entreprise Turbo SSH), som retter sig mod markedet for server-diske.

Seagate praler med, at det nye produkt er verdens første hybrid-disk til enterprise-markedet, og de første sendinger er allerede leveret til storage-producenter og forhandlere, ligesom den nye disk type kan indbygges i IBM's serversystemer System x.

Enterprise Turbo SSHD kombinerer en 3,5 tommer 600 GB 15 K disk med et SSD-drive på 32 GB. Tilsammen leverer det en ydelse, der er op til tre gange hurtigere end en konventionel 3,5 tommer disk.

SSD-diske og hybrid-modeller har længe været udbredt i consumer-produkter, men det er først nu at hybrid-disk er tilstrækkelig pålidelige til at kunne bruges i enterprise-produkter - servere, etc.

Seagate har sammen med andre producenter af traditionelle harddiske meget på spil i den transformation, der er i gang, hvor flere og flere kræver en ydelse på niveau med SSD-diske.

Analytiker Henry Baltazar fra Forrester, siger til IDG News Service, at Seagate med sin hybrid-model ser ud til at satse på en gylden middelvej, hvor SSD-diske og traditionelle harddiske indbygges i integrerede disk-enheder.

Læs mere:

Seagate: Slut med hurtige harddiske til notebooks
Hold fast: Så hurtig er ny hybrid-disk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Sådan får du innovationen til at blomstre i din virksomhed: "Det bliver gjort forkert i 90 procent af tilfældene"
For at ramme plet med digitale løsninger er innovation afgørende, og det flyvske begreb er noget, der bør gribes systematisk an. "Innovation er ikke lig med post-its. Man skal både arbejde med kulturen, tankegangen og værktøjskassen," siger Thomas Ove Rasmussen, innovationsdirektør i Trifork.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.