Artikel top billede

Her er Googles første egenproducerede smartphone

Googles bestyrelsesformand, Eric Schmidt, lækker billeder af ny Motorola-telefon, der officielt først præsenteres i morgen.

På en konference i Idaho, er Googles bestyrelsesformand, Eric Schmidt, blevet fanget i en kameralinse med en smartphone, der angiveligt er Motorola's nye Android-telefon, Moto X.

Men selvom Eric Schmidt flashede sin hemmelige gadget foran flere journalister på konferencen, ville han ikke udtale sig om enheden.

"Jeg har ikke tilladelse til at kommentere noget omkring telefonen," sagde han ifølge Techhive til forsamlingen.

Med Googles opkøb af Motorola tilbage i 2011, bliver Moto X samtidig den første Android-telefon, som Google har det fulde ejerskab på.

Med Moto X tager Google kampen op med blandt andet Microsoft og Apple i markedet for selvproducerede enheder.

Den længe ventede telefon bliver præsenteret i morgen den 1. august på et pressemøde i New York.

Sensorer adskiller telefonen fra konkurrenterne

Der er ikke mange konkrete detaljer fremme om telefonen endnu, men ét af rygterne går på, at telefonen indeholder sensorer, der følger din færden og tilpasser telefonen efter dit forbrug.

"Den indeholder sensorer, der ved, hvornår telefonen er taget ud af din lomme, eller hvornår du rejser i en bil. På den måde kan telefonen tilpasse grænsefladen og styresystemet," forklarer Motorolas Dennis Woodside til mediet Techhive.

Derudover vil telefonen angiveligt benytte sig af en 1.7GHz dual-core processor, indeholde 2Gb ram, 10-megapixel kamera og en skærm, der enten bliver 4,6 eller 5-tommer med en opløsning på 720p.

Læs også:
EU: Motorola skader Apple med vilje
Derfor køber Google mobilproducenten Motorola
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere