Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

Her er Googles første egenproducerede smartphone

Googles bestyrelsesformand, Eric Schmidt, lækker billeder af ny Motorola-telefon, der officielt først præsenteres i morgen.

På en konference i Idaho, er Googles bestyrelsesformand, Eric Schmidt, blevet fanget i en kameralinse med en smartphone, der angiveligt er Motorola's nye Android-telefon, Moto X.

Men selvom Eric Schmidt flashede sin hemmelige gadget foran flere journalister på konferencen, ville han ikke udtale sig om enheden.

"Jeg har ikke tilladelse til at kommentere noget omkring telefonen," sagde han ifølge Techhive til forsamlingen.

Med Googles opkøb af Motorola tilbage i 2011, bliver Moto X samtidig den første Android-telefon, som Google har det fulde ejerskab på.

Med Moto X tager Google kampen op med blandt andet Microsoft og Apple i markedet for selvproducerede enheder.

Den længe ventede telefon bliver præsenteret i morgen den 1. august på et pressemøde i New York.

Sensorer adskiller telefonen fra konkurrenterne

Der er ikke mange konkrete detaljer fremme om telefonen endnu, men ét af rygterne går på, at telefonen indeholder sensorer, der følger din færden og tilpasser telefonen efter dit forbrug.

"Den indeholder sensorer, der ved, hvornår telefonen er taget ud af din lomme, eller hvornår du rejser i en bil. På den måde kan telefonen tilpasse grænsefladen og styresystemet," forklarer Motorolas Dennis Woodside til mediet Techhive.

Derudover vil telefonen angiveligt benytte sig af en 1.7GHz dual-core processor, indeholde 2Gb ram, 10-megapixel kamera og en skærm, der enten bliver 4,6 eller 5-tommer med en opløsning på 720p.

Læs også:
EU: Motorola skader Apple med vilje
Derfor køber Google mobilproducenten Motorola
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital