Artikel top billede

Her er Googles første egenproducerede smartphone

Googles bestyrelsesformand, Eric Schmidt, lækker billeder af ny Motorola-telefon, der officielt først præsenteres i morgen.

På en konference i Idaho, er Googles bestyrelsesformand, Eric Schmidt, blevet fanget i en kameralinse med en smartphone, der angiveligt er Motorola's nye Android-telefon, Moto X.

Men selvom Eric Schmidt flashede sin hemmelige gadget foran flere journalister på konferencen, ville han ikke udtale sig om enheden.

"Jeg har ikke tilladelse til at kommentere noget omkring telefonen," sagde han ifølge Techhive til forsamlingen.

Med Googles opkøb af Motorola tilbage i 2011, bliver Moto X samtidig den første Android-telefon, som Google har det fulde ejerskab på.

Med Moto X tager Google kampen op med blandt andet Microsoft og Apple i markedet for selvproducerede enheder.

Den længe ventede telefon bliver præsenteret i morgen den 1. august på et pressemøde i New York.

Sensorer adskiller telefonen fra konkurrenterne

Der er ikke mange konkrete detaljer fremme om telefonen endnu, men ét af rygterne går på, at telefonen indeholder sensorer, der følger din færden og tilpasser telefonen efter dit forbrug.

"Den indeholder sensorer, der ved, hvornår telefonen er taget ud af din lomme, eller hvornår du rejser i en bil. På den måde kan telefonen tilpasse grænsefladen og styresystemet," forklarer Motorolas Dennis Woodside til mediet Techhive.

Derudover vil telefonen angiveligt benytte sig af en 1.7GHz dual-core processor, indeholde 2Gb ram, 10-megapixel kamera og en skærm, der enten bliver 4,6 eller 5-tommer med en opløsning på 720p.

Læs også:
EU: Motorola skader Apple med vilje
Derfor køber Google mobilproducenten Motorola
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere