Artikel top billede

45-årige Thomas Persson overtager jobbet som direktør i HP Danmarks print og pc-division.

HP-chef skifter kontor

Partnerchef skal nu stå i spidsen for producentens salg af print og pc'er i Danmark

HP i Danmark har nu fundet en afløser til jobbet som chef for den danske print- og pc-forretning (PPSG).

Jobbet blev ledigt, da forgængeren Thomas Jensen i sidste måned tog over Atlanten for at tiltræde et job som chef for HP's strategiudvikling i den nyfusionerede print- og pc-divisionen.

Den nye mand i spidsen for pc og print i HP Danmark bliver den 45-årige svensker Thomas Persson. Han har det sidste års tid arbejdet som HP Danmarks partnerchef med ansvar for kontakten til HP's SMB-forhandlere.

Med 17 års anciennitet hos HP har Thomas Persson tidligere arbejdet i den europæiske organisation med base i Genève, ligesom han har været ansvarlig for den svenske printkanal og den skandinaviske retail-forretning.

"Mere end 90 procent af vores salg inden for pc- og printløsninger går via forhandlere, så jeg vil selvfølgelig trække på min brede erfaring med den danske partnerkanal. Vi skal i endnu højere grad udnytte de kæmpe forretningsmuligheder, der ligger i et samarbejde med partnere, som er dedikeret til HP's forretningsmodeller og produkter," siger Thomas Persson om sit nye job.

Læs også:

HP efter to rædsels-år: Nu er vi på rette vej

Sådan vil HP styrke salget gennem forhandlere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere