Artikel top billede

Denne gratis app vil chokere dine venner

Hvis du virkelig vil skræmme livet af dine venner, så er denne gratis app et godt sted at begynde - og perfekt til Halloween.

Måske kan du huske amerikaneren Mark Rober, som for at par år siden vakte opsigt på sociale medier med et hjemmebygget Halloween-kostume med to iPad 2 på maven og ryggen. 

Via en FaceTime-forbindelse mellem de to enheder, skabte det illusionen af, at manden havde et hul gennem kroppen.

Siden har Mark Rober opsagt sit job hos NASA og valgt at bruge sin tid på at designe kostumer, der vækker gys og gru, og hvor mobiltelefoner eller tablet-pc'er er den vigtigste detalje.

Elektronikken kamufleres i tøjet, og med app'en Digital Dudz får du eksempelvis pludselig et hul i maven, hvor der er udsyn til dine tarme eller bankende hjerte.

Her er en video, der viser, hvordan det fungerer i praksis:

Det er muligt at købe kostumer, der er skræddersyet til de muligheder, som app'en tilbyder.

Men da Digital Dudz er gratis, er det naturligvis muligt at downloade den - via iTunes eller Google Play - og slippe sine kreative evner fri og designe et kostume selv.

Der er ingen tvivl om, at det nok skal skabe en del opmærksomhed og muligvis også en vis chokeffekt.

En af funktionerne i app'en forestiller tarme, men hvis man bøjer sig forover hurtigt - vil mobilen og app'en registrere det - og det vil se ud, som om en hånd river tarmene ud gennem ryggen.

Happy Halloween.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kommunal IT-sikkerhed: Sådan håndterer du det mest effektivt
Hvordan sikrer du systemer og fortrolige data i den kommunale sektor trods begrænsede budgetter og en lang række krav til den digitale transformationsproces? Få et godt overblik her.