Artikel top billede

Denne gratis app vil chokere dine venner

Hvis du virkelig vil skræmme livet af dine venner, så er denne gratis app et godt sted at begynde - og perfekt til Halloween.

Måske kan du huske amerikaneren Mark Rober, som for at par år siden vakte opsigt på sociale medier med et hjemmebygget Halloween-kostume med to iPad 2 på maven og ryggen. 

Via en FaceTime-forbindelse mellem de to enheder, skabte det illusionen af, at manden havde et hul gennem kroppen.

Siden har Mark Rober opsagt sit job hos NASA og valgt at bruge sin tid på at designe kostumer, der vækker gys og gru, og hvor mobiltelefoner eller tablet-pc'er er den vigtigste detalje.

Elektronikken kamufleres i tøjet, og med app'en Digital Dudz får du eksempelvis pludselig et hul i maven, hvor der er udsyn til dine tarme eller bankende hjerte.

Her er en video, der viser, hvordan det fungerer i praksis:

Det er muligt at købe kostumer, der er skræddersyet til de muligheder, som app'en tilbyder.

Men da Digital Dudz er gratis, er det naturligvis muligt at downloade den - via iTunes eller Google Play - og slippe sine kreative evner fri og designe et kostume selv.

Der er ingen tvivl om, at det nok skal skabe en del opmærksomhed og muligvis også en vis chokeffekt.

En af funktionerne i app'en forestiller tarme, men hvis man bøjer sig forover hurtigt - vil mobilen og app'en registrere det - og det vil se ud, som om en hånd river tarmene ud gennem ryggen.

Happy Halloween.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere