Artikel top billede

Forårets bedste Android-mobil kan nu sluge to sim-kort

HTC One er snart klar i en ny udgave, hvor der er plads til to sim-kort samtidig. Dermed kan telefonen bruges med både privat- og firmanummer.

Der er ikke ligefrem, fordi butikkerne bugner med telefoner, som kan håndtere to sim-kort - og slet ikke Android-topmodeller. 

Men om cirka en måned er HTC klar med sin One Dual Sim.

Den er næsten identisk med HTC One, som vi tidligere har anmeldt og kåret som forårets bedste Android-telefon.

På den originale One er det ikke muligt at fjerne bagbeklædningen, men det kan godt lade sig gøre på HTC One Dual Sim.

Ved at åbne ryggen kan der fyldes to sim-kort i mobilen, og der er faktisk også blevet plads til et MicroSD-kort, hvis man manuelt vil udvide lagerkapaciteten, som til at begynde med er 32 gigabyte.

Metalbagsiden åbnes ved at klikke på en knap, som sidder på siden af telefonen.

Hardwaremæssigt er der fuldkommen det samme i de to HTC-modeller: Quadcore processor, 4,7 tommer skærm med fuld HD-opløsning og Ultrapixel-kamera på fire megapixel.

Der er dog et lille minus ved Dual Sim-versionen: Den understøtter ikke 4G/LTE, hvilket HTC One gør.

Derfor vil den via dataforbindelsen kun være i stand til at benytte 3G-nettet.

Med to sim-kort kan man have både sit privat- og arbejdsnummer på samme mobil, og det er muligt at oprette forskellige ringetoner, alt efter hvilket nummer der ringes op til.

Der vil også foregå en sortering af sms-beskeder, så de ikke lægges i samme mappe på mobilen.

HTC One Dual Sim er ude i butikkerne i slutningen af november, og prisen vil være den samme som den originale HTC One. Den sælges i øjeblikket til cirka 4.300 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Ny skærmteknologi kan være på vej til iPhone: I fremtiden vil din skærm altid være tændt
Apple har store forventninger til den næste iPhone, der muligvis vil blive udstyret med en helt ny skærmteknologi. Selskabets leverandører har derfor fået at vide, at de skal øge produktionskapaciteten med 20 procent.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.