Artikel top billede

Forårets bedste Android-mobil kan nu sluge to sim-kort

HTC One er snart klar i en ny udgave, hvor der er plads til to sim-kort samtidig. Dermed kan telefonen bruges med både privat- og firmanummer.

Der er ikke ligefrem, fordi butikkerne bugner med telefoner, som kan håndtere to sim-kort - og slet ikke Android-topmodeller. 

Men om cirka en måned er HTC klar med sin One Dual Sim.

Den er næsten identisk med HTC One, som vi tidligere har anmeldt og kåret som forårets bedste Android-telefon.

På den originale One er det ikke muligt at fjerne bagbeklædningen, men det kan godt lade sig gøre på HTC One Dual Sim.

Ved at åbne ryggen kan der fyldes to sim-kort i mobilen, og der er faktisk også blevet plads til et MicroSD-kort, hvis man manuelt vil udvide lagerkapaciteten, som til at begynde med er 32 gigabyte.

Metalbagsiden åbnes ved at klikke på en knap, som sidder på siden af telefonen.

Hardwaremæssigt er der fuldkommen det samme i de to HTC-modeller: Quadcore processor, 4,7 tommer skærm med fuld HD-opløsning og Ultrapixel-kamera på fire megapixel.

Der er dog et lille minus ved Dual Sim-versionen: Den understøtter ikke 4G/LTE, hvilket HTC One gør.

Derfor vil den via dataforbindelsen kun være i stand til at benytte 3G-nettet.

Med to sim-kort kan man have både sit privat- og arbejdsnummer på samme mobil, og det er muligt at oprette forskellige ringetoner, alt efter hvilket nummer der ringes op til.

Der vil også foregå en sortering af sms-beskeder, så de ikke lægges i samme mappe på mobilen.

HTC One Dual Sim er ude i butikkerne i slutningen af november, og prisen vil være den samme som den originale HTC One. Den sælges i øjeblikket til cirka 4.300 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere