Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Overblik: KMD skal gennem ny fyringsrunde

KMD står over for en ny fyringsrunde. Få overblikket over situationen i KMD.

Trods meget kraftig vækst og meget stor indtjening gennem en årrække vil KMD slanke organisationen.

Inden udgangen af november vil selskabet således have skilt sig af med omkring otte procent af sin samlede medarbejderstab.

Det svarer til 275 stillinger, som nedlægges.

KMD fyrede i februar 100 ansatte.

Dengang blev fyresedlerne uddelt, kort tid efter at KMD præsenterede det bedste regnskab i nyere tid med et overskud efter skat på mere end 400 millioner kroner, hvilket da også udløste nogen utilfredshed.

KMD blev i december solgt til kapitalfonden Advent International, der indsatte den tidligere så udskældte HP-topchef Leo Apotheker som bestyrelses-formand.

Det har blandt andet udmøntet sig i en ny strategi, der sigter mod et meget stort og nyt marked, hvor KMD øjner muligheden for at hente en fed gevinst.

Få overblikket over KMD's situation lige nu.

Klik på hvert enkelt link herunder for at få mere at vide.


KMD's store slankekur: Derfor fyrer selskabet trods enormt overskud
ComputerViews: KMD skovler enorme beløb ind i kassen og er en fantastisk vækst-forretning. Alligevel fyrer ledelsen nu mere end hver 12. medarbejder. Se her, hvordan det kan hænge sammen.


KMD vil fyre 275 ansatte
KMD på vej med stor fyringsrunde.


Topchefer forlader KMD med omgående virkning 
To af KMD's højtprofilerede topchefer forlader selskabet efter 'gensidig aftale.'


KMD's nye formand: Sådan vil jeg gribe opgaven an 
Interview: KMD's nye bestyrelsesformand har en plan for sit arbejde med KMD. Se her, hvor top-profilen Leo Apotheker vil sætte ind.


KMD's nye top-duo: Her satser vi på enorm vækst i de kommende år 
Interview: KMD's nye magtfulde top-tandem har med den internationale topprofil Leo Apotheker som ny mand for bordenden udset et helt nyt område, som KMD nu sætter fulde sejl for at erobre. Forude håber KMD at ramme gigantiske summer.


Så mange ansatte har KMD fyret i de seneste måneder
 
KMD har i løbet af de seneste par måneder fyret et to-cifret antal ansatte forud for de kommende fyringer af op mod 100 ansatte.


Overblik: KMD's nye ejere vil score kassen 
Overblik: KMD er en guldrandet forretning for sine ejere. Og alle sejl er sat for at det vil fortsætte. Få overblikket over milliard-salget af KMD.


Fyringsrunde på vej i KMD - tre procent af de ansatte skal væk
KMD på vej med stor fyringsrunde. 100 stillinger skal nedlægges.


KMD-tillidsmand: Derfor er fyringer alt for drastisk
Det er for drastisk at fyre folk fra enkelt afdeling, når den samlede økonomi er god, mener KMD-tillidsmand om fyringen af 100 kolleger.


Her vil hovedparten af KMD-fyringerne ramme
Én bestemt afdeling bliver især ramt af KMD's kommende fyringsrunde. Se her, hvor hovedparten af de typer af stillinger, der skal skæres væk hos KMD, befinder sig.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere