Artikel top billede

Dansk it-virksomhed vokser: Hyrer 10 pct. flere folk

Dansk Ib Kunøe-selskab har fået vokseværk og vil hyre en del folk i december.

It-virksomheden Columbus Danmark har fået vokseværk.

Indgåelse af en stribe nye aftaler får nu virksomheden til at hyre yderligere 15 medarbejdere - svarende til en vækst på 10 procent i samlet bemanding.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"Vi oplever vækst i markedet, fordi ledelserne i de danske virksomheder nu er parat til at speede op for investeringerne og sikre, at deres forretningsprocesser passer til deres it-processer," udtaler administrerende direktør Niels Stenfeldt fra Columbus i Danmark.

Job slåes op i december

I meddelelsen understreger han, at det er de nye opgaver, som øger behovet for flere ansatte. 

I den sidste tid har flere større danske virksomheder som GN Resound, Skiold, Premier Is og Wrist indgået aftale med Columbus, oplyses det.

De nye stillinger bliver slået op senest i begyndelsen af december, og det betyder, at den samlede bemanding hos Columbus går fra 150 til 165 ansatte, oplyser selskabet.

Columbus er ejet af it-milliardæren Ib Kunøe, der også ejer store dele af it-giganten Atea.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Ny skærmteknologi kan være på vej til iPhone: I fremtiden vil din skærm altid være tændt
Apple har store forventninger til den næste iPhone, der muligvis vil blive udstyret med en helt ny skærmteknologi. Selskabets leverandører har derfor fået at vide, at de skal øge produktionskapaciteten med 20 procent.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.