Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Dustins danske direktør Michael Haagen Petersen forventer, at de foregående års solide vækst vil fortsætte.

Tårnhøj vækst i stort it-firma: Her er forklaringen

Solid vækst og overskud hos landets næststørste hardwareforhandler. Forklaringen er et skarpt fokus på tre produktområder.

For femte år i træk kan hardwareforhandleren Dustins svenske ejere gnide sig i hænderne over både vækst og solidt overskud i den danske forretning.

I selskabets netop offentliggjorte årsregnskab for 2012/2013 kommer Dustin ud med et plus før skat på 36,7 millioner kroner ud af en omsætning på 848 millioner. Det svarer til en overskudsgrad på imponerende 4,3 procent i et marked, som ellers er presset af lave indtjeningsmargener.

Dustin øger sin omsætning med hele 15 procent og gentager dermed næsten på decimal kunststykket fra i fjor, da man oplevede en tilsvarende fremgang. Sidste års imponerende vækst var blandt andet medvirkende til, at Dustin vandt forhandlerkategorien i Computerworlds årlige Top 100-analyse.

Den fortsatte vækst betyder, at Dustin er tæt på at have fordoblet sin omsætning i løbet af de fem år, der er gået, siden den svenske koncern købte sig ind på det danske marked ved at overtage Computerstore.

Direktør Michael Haagen Petersen er tilfreds med resultatet. I en mail til Computerworld skriver han, at Dustins succes hænger sammen med, at der er sat fokus på især tre produktområder: server, storage og netværk.

Han regner derfor med at sætte yderligere fart på væksten i indeværende år, hvor tidligere investeringer gerne skulle munde ud i større konkurrencedygtighed og øgede markedsandele.

Læs også:

Rygte: Forhandlergigant vil sluge Dustin

Danmarks bedste forhandler: Der er masser af kunder derude
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Kommunal IT-sikkerhed: Sådan håndterer du det mest effektivt
Hvordan sikrer du systemer og fortrolige data i den kommunale sektor trods begrænsede budgetter og en lang række krav til den digitale transformationsproces? Få et godt overblik her.