Artikel top billede

Dustins danske direktør Michael Haagen Petersen forventer, at de foregående års solide vækst vil fortsætte.

Tårnhøj vækst i stort it-firma: Her er forklaringen

Solid vækst og overskud hos landets næststørste hardwareforhandler. Forklaringen er et skarpt fokus på tre produktområder.

For femte år i træk kan hardwareforhandleren Dustins svenske ejere gnide sig i hænderne over både vækst og solidt overskud i den danske forretning.

I selskabets netop offentliggjorte årsregnskab for 2012/2013 kommer Dustin ud med et plus før skat på 36,7 millioner kroner ud af en omsætning på 848 millioner. Det svarer til en overskudsgrad på imponerende 4,3 procent i et marked, som ellers er presset af lave indtjeningsmargener.

Dustin øger sin omsætning med hele 15 procent og gentager dermed næsten på decimal kunststykket fra i fjor, da man oplevede en tilsvarende fremgang. Sidste års imponerende vækst var blandt andet medvirkende til, at Dustin vandt forhandlerkategorien i Computerworlds årlige Top 100-analyse.

Den fortsatte vækst betyder, at Dustin er tæt på at have fordoblet sin omsætning i løbet af de fem år, der er gået, siden den svenske koncern købte sig ind på det danske marked ved at overtage Computerstore.

Direktør Michael Haagen Petersen er tilfreds med resultatet. I en mail til Computerworld skriver han, at Dustins succes hænger sammen med, at der er sat fokus på især tre produktområder: server, storage og netværk.

Han regner derfor med at sætte yderligere fart på væksten i indeværende år, hvor tidligere investeringer gerne skulle munde ud i større konkurrencedygtighed og øgede markedsandele.

Læs også:

Rygte: Forhandlergigant vil sluge Dustin

Danmarks bedste forhandler: Der er masser af kunder derude
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


Fremtidens ERP – træf de rigtige strategiske valg

Automatisering, fuld udnyttelse data og muligheden for at knytte leverandører og kunder endnu tættere til virksomheden, og kravene til et moderne forretnings- eller ERP-system er mange. Vær med når vi sætter fremtiden ERP på dagsordnen og diskuterer nogle af de vigtigste og mest relevante spørgsmål om ERP.

13. oktober 2022 | Læs mere


Dell Technologies Forum

Se hvilke løsninger, der kan give jeres virksomhed de næste banebrydende resultater Mød brancheeksperter, vær med til spændende breakout-sessioner og interaktive oplevelser, og lær mere om løsninger inden for alt fra multicloud-strategi som as-a-Service, AI-baserede beslutningsprocesser i edge-miljøer til moderne og sikker cyber resilience.

25. oktober 2022 | Læs mere


Computerworld
Efter 15 år med iPhone: Her er Computerworlds favorit-modeller - og vores karakter til hver enkelt model
CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital