Artikel top billede

ComOFF: Så pinligt er det at spørge Google til råds ansigt til ansigt

Ville du kunne spørge personer om det samme, som du taster ind i søgefeltet på Google? Se her, hvor pinligt det ville være.

Hver dag bruger du formentlig Google til alverdens søgninger, og det er formentlig både med private og erhvervsmæssige formål.

Men hvordan ville du have det, hvis Google ikke var en maskine, men derimod et menneske?

Et menneske, som du ansigt til ansigt skulle forklare de samme ting, som du taster ind i søgemaskinen.

Ville det være pinligt?

Det har College Humor spekuleret i og sammensæt en lille film, hvor en stakkels halvskaldet mand med briller sidder bag et skrivebord med stakke af papir.

Han er personliggørelsen af Google, og ind på hans kontor vælter vidt forskellige mennesker, som søger efter alt fra halvnøgne damer til informationer om at blive rig med BitCoins.

Det er ikke ligefrem noget drømmejob for den stakkels "Google-mand", og det er lige før, at man får ondt af ham.
Se med her:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere