Artikel top billede

ComOFF: Se når styresystemet bliver lidt for personligt

Kan et styresystem bliver lidt for personligt? Ny film udforsker forholdet mellem mand og maskine, og den er straks blevet parodieret.

Det er en måned, til filmen "Her" - med den danske titel "Hende" - lander i biograferne.

Den handler om en ensom og skilsmisseramt mand, der beslutter sig for at købe det nye og personlige styresystem OS1.

Det lærer ham lynhurtigt at kende, og han bliver efterhånden tiltrukket af styresystemets kvindelige stemme ved navn Samantha.

Traileren for filmen kan ses her:

Allerede inden den danske premiere er der dukket adskillige parodier op på traileren, hvor der gøres grin med forholdet mellem mand og maskine.

Det amerikanske tv-show Saturday Night Live har taget den ekstreme drejning at give styresystemet den samme stemme som ejermanden.

Dermed kan man i bogstaveligste forstand snakke med sig selv, men det bliver lidt mere hedt end det:

Der er naturligvis også lavet en parodi på filmen "Her", som i stedet kaldes "Him". Her er det en kvinde, der er hovedperson, og styresystemet har en mandlig stemme. Men han er lidt af en lummerkarl og ikke særlig serviceminded:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere