Artikel top billede

Stor dansk it-forhandler fyrer salgsdirektør

Salgsdirektør i stor dansk it-forhandler ude af vagten. Se her hvorfor.

Den nordsjællandske it-forhandler Comm2ig har overraskende valgt at opsige salgsdirektør Peter Møller, som forlader virksomheden efter næsten syv år i direktørstolen.

Peter Møller siger til Computerworld, at hans exit er helt udramatisk, men at han og Comm2ig er "vokset fra hinanden" uden at han dog ønsker at gå i detaljer om den side af sagen.

"Teknisk set er jeg blevet opsagt, men der er ikke noget dramatik i det. Vi har i direktionen haft nogle diskussioner om den videre retning for selskabet. Jeg har nok ønsket en anden drejning. Så vi er stille og roligt blevet enige om, at det nok var tid til at sætte en anden retning. Og begge parter har det fint med det." siger Peter Møller.

Fantastisk rejse

Han understreger, at han ikke smækker med døren, og at han er stolt over de resultater, Comm2ig har nået i den periode, han har stået i spidsen for salgsarbejdet.

"Jeg har været med i syv år og har været med til at vækste butikken fra 17 mand og en omsætning på 160 millioner kroner. I sidste regnskab var vi 80 mand og lavede 680 millioner. Det har været en fantastisk rejse, men på et eller andet tidspunkt, skal man også flytte hjemmefra," siger han.

Den 44-årige Peter Møller peger især på fusionen mellem det daværende Comm/2 og 2ig i 2012, som det punkt, der for alvor var med til at sætte Comm2ig på landkortet som en væsentlig aktør blandt de store it-forhandlere i laget under markedets største spiller Atea. Comm2ig har især markeret sig på det offentlige marked, hvor selskabet har vundet en række store udbud.

"Jeg ser et enormt potentiale i Comm2ig, som står med med en rigtig god position i markedet og mange dygtige medarbejdere. Så alle muligheder er til stede. Det må den tilbageværende ledelse så tilsikre," siger han.

Hos Comm2ig bekræfter administrerende direktør Jimmy Hansen i en mail til Computerworld, at Peter Møller er opsagt.

"Jeg har arbejdet sammen med Peter Møller i de seneste syv år, og det har været en fornøjelse," skriver Jimmy Hansen til Computerworld.

Læs også:

Comm/2 i topform før fusion

Topsælger forlader Comm2ig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere