Stor dansk it-forhandler fyrer salgsdirektør

Salgsdirektør i stor dansk it-forhandler ude af vagten. Se her hvorfor.

Den nordsjællandske it-forhandler Comm2ig har overraskende valgt at opsige salgsdirektør Peter Møller, som forlader virksomheden efter næsten syv år i direktørstolen.

Peter Møller siger til Computerworld, at hans exit er helt udramatisk, men at han og Comm2ig er "vokset fra hinanden" uden at han dog ønsker at gå i detaljer om den side af sagen.

"Teknisk set er jeg blevet opsagt, men der er ikke noget dramatik i det. Vi har i direktionen haft nogle diskussioner om den videre retning for selskabet. Jeg har nok ønsket en anden drejning. Så vi er stille og roligt blevet enige om, at det nok var tid til at sætte en anden retning. Og begge parter har det fint med det." siger Peter Møller.

Fantastisk rejse
Han understreger, at han ikke smækker med døren, og at han er stolt over de resultater, Comm2ig har nået i den periode, han har stået i spidsen for salgsarbejdet.

"Jeg har været med i syv år og har været med til at vækste butikken fra 17 mand og en omsætning på 160 millioner kroner. I sidste regnskab var vi 80 mand og lavede 680 millioner. Det har været en fantastisk rejse, men på et eller andet tidspunkt, skal man også flytte hjemmefra," siger han.

Den 44-årige Peter Møller peger især på fusionen mellem det daværende Comm/2 og 2ig i 2012, som det punkt, der for alvor var med til at sætte Comm2ig på landkortet som en væsentlig aktør blandt de store it-forhandlere i laget under markedets største spiller Atea. Comm2ig har især markeret sig på det offentlige marked, hvor selskabet har vundet en række store udbud.

"Jeg ser et enormt potentiale i Comm2ig, som står med med en rigtig god position i markedet og mange dygtige medarbejdere. Så alle muligheder er til stede. Det må den tilbageværende ledelse så tilsikre," siger han.

Hos Comm2ig bekræfter administrerende direktør Jimmy Hansen i en mail til Computerworld, at Peter Møller er opsagt.

"Jeg har arbejdet sammen med Peter Møller i de seneste syv år, og det har været en fornøjelse," skriver Jimmy Hansen til Computerworld.

Læs også:

Comm/2 i topform før fusion

Topsælger forlader Comm2ig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Kompetera A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Se kortet: Disse steder i Danmark er der ingen mobildækning
Danmark har generelt god mobildækning sammenlignet med andre lande, alligevel er der fortsat områder uden dækning. Se dem her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.