Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Stor dansk it-forhandler fyrer salgsdirektør

Salgsdirektør i stor dansk it-forhandler ude af vagten. Se her hvorfor.

Den nordsjællandske it-forhandler Comm2ig har overraskende valgt at opsige salgsdirektør Peter Møller, som forlader virksomheden efter næsten syv år i direktørstolen.

Peter Møller siger til Computerworld, at hans exit er helt udramatisk, men at han og Comm2ig er "vokset fra hinanden" uden at han dog ønsker at gå i detaljer om den side af sagen.

"Teknisk set er jeg blevet opsagt, men der er ikke noget dramatik i det. Vi har i direktionen haft nogle diskussioner om den videre retning for selskabet. Jeg har nok ønsket en anden drejning. Så vi er stille og roligt blevet enige om, at det nok var tid til at sætte en anden retning. Og begge parter har det fint med det." siger Peter Møller.

Fantastisk rejse

Han understreger, at han ikke smækker med døren, og at han er stolt over de resultater, Comm2ig har nået i den periode, han har stået i spidsen for salgsarbejdet.

"Jeg har været med i syv år og har været med til at vækste butikken fra 17 mand og en omsætning på 160 millioner kroner. I sidste regnskab var vi 80 mand og lavede 680 millioner. Det har været en fantastisk rejse, men på et eller andet tidspunkt, skal man også flytte hjemmefra," siger han.

Den 44-årige Peter Møller peger især på fusionen mellem det daværende Comm/2 og 2ig i 2012, som det punkt, der for alvor var med til at sætte Comm2ig på landkortet som en væsentlig aktør blandt de store it-forhandlere i laget under markedets største spiller Atea. Comm2ig har især markeret sig på det offentlige marked, hvor selskabet har vundet en række store udbud.

"Jeg ser et enormt potentiale i Comm2ig, som står med med en rigtig god position i markedet og mange dygtige medarbejdere. Så alle muligheder er til stede. Det må den tilbageværende ledelse så tilsikre," siger han.

Hos Comm2ig bekræfter administrerende direktør Jimmy Hansen i en mail til Computerworld, at Peter Møller er opsagt.

"Jeg har arbejdet sammen med Peter Møller i de seneste syv år, og det har været en fornøjelse," skriver Jimmy Hansen til Computerworld.

Læs også:

Comm/2 i topform før fusion

Topsælger forlader Comm2ig




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere