Artikel top billede

Stor dansk it-forhandler fyrer salgsdirektør

Salgsdirektør i stor dansk it-forhandler ude af vagten. Se her hvorfor.

Den nordsjællandske it-forhandler Comm2ig har overraskende valgt at opsige salgsdirektør Peter Møller, som forlader virksomheden efter næsten syv år i direktørstolen.

Peter Møller siger til Computerworld, at hans exit er helt udramatisk, men at han og Comm2ig er "vokset fra hinanden" uden at han dog ønsker at gå i detaljer om den side af sagen.

"Teknisk set er jeg blevet opsagt, men der er ikke noget dramatik i det. Vi har i direktionen haft nogle diskussioner om den videre retning for selskabet. Jeg har nok ønsket en anden drejning. Så vi er stille og roligt blevet enige om, at det nok var tid til at sætte en anden retning. Og begge parter har det fint med det." siger Peter Møller.

Fantastisk rejse

Han understreger, at han ikke smækker med døren, og at han er stolt over de resultater, Comm2ig har nået i den periode, han har stået i spidsen for salgsarbejdet.

"Jeg har været med i syv år og har været med til at vækste butikken fra 17 mand og en omsætning på 160 millioner kroner. I sidste regnskab var vi 80 mand og lavede 680 millioner. Det har været en fantastisk rejse, men på et eller andet tidspunkt, skal man også flytte hjemmefra," siger han.

Den 44-årige Peter Møller peger især på fusionen mellem det daværende Comm/2 og 2ig i 2012, som det punkt, der for alvor var med til at sætte Comm2ig på landkortet som en væsentlig aktør blandt de store it-forhandlere i laget under markedets største spiller Atea. Comm2ig har især markeret sig på det offentlige marked, hvor selskabet har vundet en række store udbud.

"Jeg ser et enormt potentiale i Comm2ig, som står med med en rigtig god position i markedet og mange dygtige medarbejdere. Så alle muligheder er til stede. Det må den tilbageværende ledelse så tilsikre," siger han.

Hos Comm2ig bekræfter administrerende direktør Jimmy Hansen i en mail til Computerworld, at Peter Møller er opsagt.

"Jeg har arbejdet sammen med Peter Møller i de seneste syv år, og det har været en fornøjelse," skriver Jimmy Hansen til Computerworld.

Læs også:

Comm/2 i topform før fusion

Topsælger forlader Comm2ig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere